Επιμέλεια: Στέφανος Τριαντάφυλλος Δημοσίευση: 29 Νοεμβρίου 2009 11:16 Εύκολες νίκες πέτυχαν Καβαλίερς και Λέικερς. Συνεχίζουν το σερί τους Τζαζ και Μπόμπκατς
Ουάσινγκτον Ουίζαρντς-Σάρλοτ Μπόμπκατς: 76-92
Η άμυνα αποδείχτηκε το... μυστικό των Μπόμπκατς, που επικράτησαν εκτός έδρας των Ουίζαρντς και πανηγύρισαν την 4η συνεχόμενη νίκη τους πίσω από την ισορροπημένη επίθεση τους.
Μετά την ήττα στη Σάρλοτ οι Καβαλίερς μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και "καθάρισαν" τους Μάβερικς πίσω από τους 25 πόντους του Μο Ουίλιαμς που είχε 7/7 τρίποντα και την πληθωρική εμφάνιση του ΛεΜπρόν Τζέιμς (25 πόντοι και 12 ασίστ).
Η αγκωνιά στο πρόσωπο... ξύπνησε για τα καλά τον Βινς Κάρτερ, που πέτυχε τους 19 από τους 25 πόντους του στο δεύτερο ημίχρονο παρότι έπαιξε με τέσσερα ράμματα στο στόμα και στα χείλη. Παρόλα αυτά κατάφερε να οδηγήσει τους Μάτζικ στην εκτός έδρας νίκη επί των Μπακς.
Ο Κάρλος Μπούζερ πέτυχε ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση κι οι Τζαζ κέρδισαν ένα ακόμη παιχνίδι. Ο δυναμικός φόργουορντ πέτυχε 26 πόντους και 12 ριμπάουντ απέναντι στους Μπλέιζερς στην 5η επικράτηση των "Μορμόνων" στα τελευταία έξι ματς.
Ο Πάου Γκασόλ πέτυχε 22 πόντους και συνολικά εφτά παίκτες των Λέικερς είχαν διψήφιο νούμερο πόντων κι έτσι οι Λέικερς πέρασαν σαν... σίφουνας από το Γκόλντεν Στέιτ, πανηγυρίζοντας την 5η συνεχόμενη νίκη τους.