Περισσότερα...
 Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010 22:02
Διαφήμιση | Επικοινωνία
Φόβοι για Βάλλα και διπλή προπόνηση
Photos: InTime
Iστοσελίδα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη
Super League
"Πράσινη"... πορεία για τους "8"
Χωρίς Τζόρβα αλλά με Ρουκάβινα
Καμία ανησυχία για Σαρμιέντο
Οι αλήθειες που πονάνε τον Ολυμπιακό!
Ο ΠΑΣ έρχεται, ο Βαλβέρδε όχι ακόμη...
Skoda Ξάνθη
Αγιασμός πριν την προπόνηση
Ανεβάζουν ρυθμούς Λουτσιάνο-Έλινγκτον
Εσώκλειστοι στο ξενοδοχείο
Πανιώνιος-Skoda Ξάνθη 3-0
Χωρίς Έλινγκτον και Βάλλα

Skoda Ξάνθη
Φόβοι για Βάλλα και διπλή προπόνηση

Δημοσίευση: 29 Δεκεμβρίου 2009 23:20


Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία της Ξάνθης για τον προσεχή εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρώτο μέρος του προγράμματος ξεκίνησε με αιματολογικές εξετάσεις και στη συνέχεια περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Η απογευματινή προπόνηση επεφύλασσε ένα δύσκολο πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης όπου συμμετείχαν όλοι εκτός των Βάλλα και Σουάνη που τραυματίσθηκαν στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, με τους γιατρούς της ομάδας να μην είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι, ενώ ο Δημήτρης Σουάνης έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, χωρίς η κατάσταση του να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Ο Ταϊντέρ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση και αναμένεται στην Ελλάδα σε πέντε ημέρες. Γνωστή είναι και η απουσία του Οντέι που έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Την Τετάρτη υπάρχει το προγραμματισμένο τουρνουά που διοργανώνει η Ξάνθη, με συμμετοχές του Πανθρακικού και της Δόξας Δράμας. Το τουρνουά ξεκινά στις 16:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.



Εκτυπώστε το
Στείλτο με email
Φυλάξτε το!
Top 10