HOUSE 24

Βασίλισσα για τελικό στο House Twenty Four!

Βασίλισσα για τελικό στο House Twenty Four!

Το Sport24.gr, παρέα με την Pepsi, επίσημη χορηγό του UCL, έδωσε τη δυνατότητα σε οχτώ τυχερούς αναγνώστες να απολαύσουν στο Σπίτι της 24MEDIA, με οικοδεσπότες τους Γιάννη Σερέτη και Θέμη Καίσαρη, το μεγάλο ματς ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League! (VIDEO & PHOTOS)

Οι μαγικές βραδιές του Sport24.gr στο Σπίτι της 24MEDIA συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Μετά το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα στο Λίβερπουλ - Ρόμα και έχοντας για παρέα την Pepsi, επίσημη χορηγό του UCL, το House Twenty Four άνοιξε και πάλι τις πόρτες του σε μία μεγάλη παρέα. Οι οχτώ τυχεροί αναγνώστες που κέρδισαν στο διαγωνισμό, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαζί μας το σπουδαίο παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σχεδόν μία ώρα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης ο Γιάννης Σερέτης και ο Θέμης Καίσαρης ανέλαβαν ρόλο οικοδεσπότη υποδεχόμενοι τους τυχερούς αναγνώστες και η συζήτηση δεν άργησε να πάρει "φωτιά". Με τη συντροφιά της Pepsi, αλλά και των λαχταριστών Lays, οι οχτώ φίλοι έγιναν γρήγορα μία παρέα με την κουβέντα να περιστρέφεται τόσο γύρω από το ματς που είχαμε μπροστά μας, όσο και σε εκείνο της προηγούμενης νύχτας ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρόμα.

Τακτικές αναλύσεις, σχόλια πάνω στο τι είδαμε και το τι περιμένουμε να δούμε από τις τέσσερις ομάδες που έχουν απομείνει στο θεσμό αποτέλεσαν το βασικό θέμα συζήτησης. Η μόνη στιγμή που ο ρυθμός της έπεσε ήταν όταν οι οκτώ καλεσμένοι μας πήραν στα χέρια τους το υπέροχο μπλουζάκι με τους τέσσερις φιναλίστ της διοργάνωσης, το οποίο προσέφερε η Pepsi, επίσημη χορηγός του UCL. Η ώρα πέρασε πριν καν το καταλάβουμε και με τη σέντρα όλα τα βλέμματα "καρφώθηκαν" πάνω στην τηλεόραση.

Βασίλισσα για τελικό στο House Twenty Four!

Οι οκτώ τυχεροί που βρέθηκαν στο House Twenty Four έδειξαν από νωρίς τις προτιμήσεις τους. Άλλοι ήταν με την Μπάγερν, άλλοι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και κάποιοι απλά με το ποδόσφαιρο. Ο Θέμης Καίσαρης και ο Γιάννης Σερέτης σχολίαζαν όσα βλέπαμε στην οθόνη μαζί με τους καλεσμένους μας και στο γκολ του Κίμιχ οι φίλοι της γερμανικής ομάδας ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν πρώτοι, όμως η γκολάρα του Μαρσέλο κέρδισε το χειροκρότημα και τον θαυμασμό όλων όσων ήμασταν στο σπίτι. Σε τέτοια γκολ άλλωστε δεν χωρούν οπαδικά!

Βασίλισσα για τελικό στο House Twenty Four!

Το ημίχρονο έφτασε και η ώρα για το σόου του Θέμη Καίσαρη ήταν πια γεγονός. Αφού πρώτα δήλωσε ότι θα είναι "αδέκαστος" έβαλε το χέρι του μέσα στη μαγική του γυάλα. Όχι, δεν απέκτησε μαγικές δυνάμεις, αλλά το έκανε για τις ανάγκες τις μεγάλης κλήρωσης. Από τους οκτώ τυχερούς που βρέθηκαν στο House Twenty Four ένας στάθηκε υπερτυχερός. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Λ. φεύγοντας πήρε μαζί του μία κονσόλα PS4 ! Φυσικά, δεν θα είναι ο μόνος που θα το κερδίσει αφού και στις επόμενες βραδιές πάντοτε ένας τυχερός θα φεύγει από το Σπίτι της 24MEDIA παρέα με ένα PS4. Δίχως αμφιβολία πρόκειται για ένα εντυπωσιακό δώρο από την Pepsi.

Βασίλισσα για τελικό στο House Twenty Four!

Μαζί με τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο κατέφθασαν και τα ζουμερά μπέργκερ που βοήθησαν στην αναπλήρωση των χαμένων δυνάμεων του πρώτου ημιχρόνου. Ό,τι καλύτερο δηλαδή για να μπούμε δυναμικά στο δεύτερο 45λεπτο. Πέρα από εμάς όμως δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε και η Ρεάλ με τον Ασένσιο να ξεσηκώνει τους φίλους των Μαδριλένων που ήταν στο Σπίτι της 24MEDIA.

Βασίλισσα για τελικό στο House Twenty Four!

Τα λεπτά περνούσαν, η Μπάγερν πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης και η αγωνία μεγάλωνε στα δύο "στρατόπεδα". Το γκολ τελικά δεν ήρθε και το τέλος βρήκε μία μεγάλη παρέα να συζητά για όλα όσα είδαμε από τις δύο ομάδες, αλλά και για τη ρεβάνς της Μαδρίτης πίνοντας μία παγωμένη Pepsi. Το τέλος της βραδιάς νικητές και χαμένους τους βρήκε όλους με ένα χαμόγελο για ένα όμορφο δίωρο που πέρασαν στο House Twenty Four.

Βασίλισσα για τελικό στο House Twenty Four!

Αν ζηλέψατε από όσα σας αναφέραμε παραπάνω μην ανησυχείτε. Οι βραδιές στο Σπίτι της 24MEDIA συνεχίζονται. Παρέα πάντοτε με την Pepsi, επίσημη χορηγό του UCL, το Sport24.gr θα παραμείνει πιστό στα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού και σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς και εσύ στο House Twenty Four και να παρακολουθήσεις τις ρεβάνς των δύο ημιτελικών. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις λεπτομέρειες στη φόρμα που ακολουθεί και να δηλώσεις συμμετοχή.

powered by Typeform
TAGS HOUSE 24
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ