HOUSE 24

Δες τους ημιτελικούς του Champions League στο σπίτι της 24MEDIA

The trophy is put on display before the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium stadium in Cardiff, Wales Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
The trophy is put on display before the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium stadium in Cardiff, Wales Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Το Sport24.gr, παρέα με την Pepsi, επίσημου χορηγού του UCL, δίνει τη δυνατότητα σε 16 αναγνώστες να παρακολουθήσουν τους πρώτους ημιτελικούς του Champions League απ' το House Twenty Four μαζί με επώνυμους δημοσιογράφους της ομάδας του Sport24.gr και του Sport24 Radio 103,3.

Το Champions League έχει μπει στην τελική ευθεία και είναι έτοιμο να μας χαρίσει ξεχωριστές συγκινήσεις και υπέροχο θέαμα. Τα ζευγάρια Μπάγερν - Ρεάλ και Λίβερπουλ - Ρόμα θα δώσουν μεγάλες μάχες στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης, με έπαθλο τη συμμετοχή στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης!

Το Sport24.gr, που έχει αποδείξει πως στηρίζει τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, παρέα με την Pepsi, η οποία είναι επίσημος χορηγός του UCL, προσφέρει τη δυνατότητα σε 16 αναγνώστες να παρακολουθήσουν από το House Twenty Four τους πρώτους ημιτελικούς του Champions League μαζί με επώνυμους δημοσιογράφους της ομάδας του Sport24.gr και του Sport24 Radio 103,3.

Συγκεκριμένα, σε κάθε μία απ' τις δύο βραδιές, το Sport24.gr θα υποδεχθεί στο House Twenty Four οκτώ αναγνώστες, οι οποίοι με τη συντροφιά της Pepsi, η οποία είναι επίσημος χορηγός του UCL, θα ζήσουν μία μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία πλάι στους κορυφαίους αθλητικούς δημοσιογράφους.

Παράλληλα, πριν απ' την έναρξη του αγώνα, οι φίλοι της κορυφαίας αθλητικής ιστοσελίδας θα μπορούν να παίξουν στο ξύλινο ποδοσφαιράκι του Σπιτιού ή να μπουν σε φάση προσομοίωσης του μεγάλου παιχνιδιού, παίζοντας FIFA!

Όμως, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, αφού στον καθένα θα δοθεί από ένα μπλουζάκι, το οποίο και θα μπορεί να το φορέσει κι εν συνεχεία να το πάρει μαζί του. Η ποδοσφαιροκουβέντα κι οι αναλύσεις δεν πρόκειται να λείψουν απ' το... κάδρο της βραδιάς, ενώ το φαγητό, όπως συμβαίνει σε κάθε παρέα που βλέπει ποδόσφαιρο και σέβεται τον εαυτό της, θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι!

Last but not least, στο τέλος της βραδιάς, οι τυχεροί αναγνώστες δεν θα φύγουν με άδεια χέρια. Ένας από αυτούς θα φύγει με μια κονσόλα PS4, μιας και η Pepsi προσφέρει 5 κονσόλες συνολικά για τα 5 εναπομείναντα παιχνίδια του Champions League. Όλοι όμως ανεξαιρέτως θα φεύγουν από το Σπίτι μας με ένα μοναδικό gift pack απ' την Pepsi, επίσημου χορηγού του UCL, προκειμένου να θυμούνται για πάντα την υπέροχη βραδιά στο House Twenty Four!

Θυμίζουμε πως για κάθε παιχνίδι θα κληρωθούν 8 τυχεροί αναγνώστες που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους αγώνες. Δηλαδή 8 για το παιχνίδι της Τρίτης (24/04) και 8 για το παιχνίδι της Τετάρτης (25/04). Το ίδιο θα συμβεί και στους επαναληπτικούς αγώνες όπως και στον μεγάλο τελικό.

Αν θες να ζήσεις κι εσύ αυτή την ξεχωριστή εμπειρία, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και να δηλώσεις συμμετοχή για τους πρώτους αγώνες των ημιτελικών Λίβερπουλ - Ρόμα (24/04, 21:45) και Μπάγερν - Ρεάλ (25/04, 21:45).

TAGS HOUSE 24
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ