HOUSE 24

Δες τους δεύτερους αγώνες των ημιτελικών του Champions League στο σπίτι της 24MEDIA

Δες τους δεύτερους αγώνες των ημιτελικών του Champions League στο σπίτι της 24MEDIA

Το Sport24.gr, παρέα με την Pepsi, επίσημου χορηγού του UCL, δίνει τη δυνατότητα σε 16 αναγνώστες να παρακολουθήσουν τους δεύτερους αγώνες των ημιτελικών του Champions League απ' το House Twenty Four μαζί με επώνυμους δημοσιογράφους της ομάδας του Sport24.gr και του Sport24 Radio 103,3.

Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ έχουν αποκτήσει το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Champions League μετά τους πρώτους αγώνες της ημιτελικής φάσης. Όπως συνέβη και στα πρώτα ματς ετοιμαστείτε να ζήσετε μία εντυπωσιακή εμπειρία.

Το Sport24.gr, που έχει αποδείξει πως στηρίζει τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, παρέα με την Pepsi, η οποία είναι επίσημος χορηγός του UCL, προσφέρει τη δυνατότητα σε 16 αναγνώστες να παρακολουθήσουν από το House Twenty Four τις ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League μαζί με επώνυμους δημοσιογράφους της ομάδας του Sport24.gr και του Sport24 Radio 103,3.

Δες τους δεύτερους αγώνες των ημιτελικών του Champions League στο σπίτι της 24MEDIA

Στα πρώτα δύο ματς η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Τόσο την Τρίτη όσο και την Τετάρτη οι παρέες που δημιουργήθηκαν στο Σπίτι της 24MEDIA άφησαν τους πρώτους 16 τυχερούς την καλύτερη δυνατή εντύπωση. Τώρα θα δοθεί η ευκαιρία σε άλλους 16 αναγνώστες του Sport24.gr να ζήσουν και εκείνοι μία ξεχωριστή εμπειρία.

Πριν απ' την έναρξη του αγώνα, οι φίλοι της κορυφαίας αθλητικής ιστοσελίδας θα μπορούν να παίξουν στο ξύλινο ποδοσφαιράκι του Σπιτιού ή να μπουν σε φάση προσομοίωσης του μεγάλου παιχνιδιού, παίζοντας FIFA!

Όμως, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, αφού στον καθένα θα δοθεί από ένα μπλουζάκι, το οποίο και θα μπορεί να το φορέσει κι εν συνεχεία να το πάρει μαζί του. Η ποδοσφαιροκουβέντα κι οι αναλύσεις δεν πρόκειται να λείψουν απ' το... κάδρο της βραδιάς, ενώ το φαγητό, όπως συμβαίνει σε κάθε παρέα που βλέπει ποδόσφαιρο και σέβεται τον εαυτό της, θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι!

Δες τους δεύτερους αγώνες των ημιτελικών του Champions League στο σπίτι της 24MEDIA

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε και το μεγάλο δώρο της βραδιάς. Ένας από τους οκτώ τυχερούς της κάθε βραδιάς θα φύγει με μια κονσόλα PS4, μιας και η Pepsi προσφέρει 5 κονσόλες συνολικά για τα 5 εναπομείναντα παιχνίδια του Champions League. Όλοι όμως ανεξαιρέτως θα φεύγουν από το Σπίτι μας με ένα μοναδικό gift pack απ' την Pepsi, επίσημου χορηγού του UCL, προκειμένου να θυμούνται για πάντα την υπέροχη βραδιά στο House Twenty Four!

Αν θες να ζήσεις κι εσύ αυτή την ξεχωριστή εμπειρία, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και να δηλώσεις συμμετοχή για τους πρώτους αγώνες των ημιτελικών Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου (01/05, 21:45) και Ρόμα - Λίβερπουλ (02/05, 21:45).

TAGS HOUSE 24
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ