MARKET

Ζήσε το Μουντιάλ από το σαλόνι σου!

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ EURO  (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ EURO (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει αρχίσει και εσύ έχεις τη δυνατότητα να... δώσεις το παρών στα γήπεδα της Ρωσίας! Δημιούργησε για σένα μία ολοκληρωμένη τηλεοπτική εμπειρία!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι από τα γεγονότα που θυμάται κάθε ποδοσφαιρόφιλος τηλεθεατής... Είναι θέμα συζήτησης για μία ολόκληρη τετραετία και ο καθένας θέλει να το παρακολουθήσει με τις καλύτερες συνθήκες, για να έχει τις πιο δυνατές αναμνήσεις!

Κάποτε, ήταν αρκετό να το βλέπεις και σου αρκούσε μία μικρή τηλεόραση. Πρώτα ασπρόμαυρη, μετά έγχρωμη, αλλά μία οθόνη ήταν αρκετή! Αλλά όχι πια! Οι εποχές έχουν αλλάξει και η παρακολούθηση του Μουντιάλ μπορεί να εξελιχθεί σε μία ανεπανάληπτη εμπειρία!

Γιατί να αρκεστείς απλά να βλέπεις τα παιχνίδια; Δεν είναι προτιμότερο να αισθάνεσαι σαν θεατής; Η Ρωσία μπορεί να απέχει χιλιάδες χιλιόμετρα, αλλά πλέον έχεις την άνεση να βρεθείς τόσο κοντά στον αγωνιστικό χώρο! Σαν να είσαι μέσα στο γήπεδο και να ακούς όσα όλα συμβαίνουν στη διάρκεια του ματς!

Ζήσε το Μουντιάλ από το σαλόνι σου!

Πλέον, υπάρχουν τόσες δυνατότητες που αν συνδυάσεις μία σύγχρονη τηλεόραση με τα ανάλογα υποστηρικτικά συστήματα, θα νιώθεις σαν να είσαι μέρος του αγώνα!

Επίλεξε μία μεγάλη τηλεόραση με οθόνη υψηλής ευκρίνειας, τοποθέτησε την στο ιδανικό ύψος, φρόντισε για τα σωστά ηχεία και μετέτρεψε το σαλόνι σου σε εξέδρα! Φώναξε τους φίλους σου και φτιάξτε τη δική σας εξέδρα, ακριβώς σαν να απέχετε ελάχιστα από τους ποδοσφαιριστές! Εσείς θα ακούτε ότι συμβαίνει στο ματς και θα έχετε την αίσθηση ότι σας ακούνε και εκείνοι...

Τσέκαρε όλες τις μάρκες, LG, Samsung, Sony, Philips, JVC και Hisense,που είναι ο επίσημος χορηγός της διοργάνωσης και δες ποια ταιριάζει στο χώρο σου. Σύγκρινε τιμές και κατέληξε ποια σε συμφέρει περισσότερο, ώστε να πάρεις αυτό που θέλεις, στο κόστος που μπορείς.

Ζήσε το Μουντιάλ από το σαλόνι σου!

Ψάξε τα συστήματα ήχου, βρες βάσεις στήριξης, προτζέκτορες, καλώδια, έπιπλα για την οθόνη, set home cinema,για να πας την εμπειρία σε άλλο επίπεδο! Μετέτρεψε το σαλόνι σου στον ιδανικό χώρο για να βλέπεις μπάλα, με τη βοήθεια των πιο σύγχρονων και προσιτά οικονομικά μέσων.

Με μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ θα βρεις τις τηλεοράσεις που ψάχνεις, πάνω από 55 ίντσες, αλλά και διάφορες βάσεις τοίχου, home cinema συστήματα και προτζέκτορες αν ψάχνεις κάτι εναλλακτικό της τηλεόρασης. Μετέτρεψε το σαλόνι σου όπως φαντάζεσαι και ετοιμάσου να ζήσεις την εμπειρία της ζωής σου στο ίδιο σου το σπίτι.

Ζήσε το Μουντιάλ από το σαλόνι σου!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ