MARKET

Ζαγκόρ #11: Κυκλοφορεί από Τρίτη 3 Απριλίου πανελλαδικά!

Ζαγκόρ #11: Κυκλοφορεί από Τρίτη 3 Απριλίου πανελλαδικά!

Το τεύχος #11 του Ζαγκόρ κυκλοφορεί από τις 3 Απριλίου με νέα ιστορία Ζαγκόρ και Τεξ και με το γ' μέρος της ιστορίας του Μίστερ Νο. Συγκεκριμένα, στις 164 σελίδες του περιλαμβάνει.

Νέα ιστορία για Ζαγκόρ και Τεξ στο τρίτο μέρος του Μίστερ Νο με 164 σελίδες στο τεύχος #11 που κυκλοφορεί σε πανελλαδικό επίπεδο από την Τρίτη 3 Απριλίου.

- Τη νέα ιστορία του Ζαγκόρ με τίτλο Φαντάσματα για τον Ντίγκινγκ Μπιλ (Color Zagor #6, Δεκέμβριος 2017) σε σενάριο S. Marolla και σχέδιο P. Bisi. Ένα πέπλο μυστηρίου σκεπάζει τη βίλα που είναι βυθισμένη κάτω από τη λίμνη Γουέιρ! Ο Ντίγκινγκ Μπιλ είναι πεπεισμένος πως ένας θησαυρός κρύβεται μέσα στη βίλα, η οποία όμως φημολογείται ότι στοιχειώνεται από φαντάσματα!

- Το γ’ και τελευταίο μέρος της ιστορίας του Μίστερ Νο με τίτλο Ένας νεαρός Αμερικάνος. οΤζέρι θα δοκιμαστεί για μια ακόμη φορά, βιώνοντας άλλη μια πικρή απογοήτευση!

Ζαγκόρ #11: Κυκλοφορεί από Τρίτη 3 Απριλίου πανελλαδικά!

- Το α’ μέρος της ιστορίας του Τεξ με τίτλο Βαμμένη έρημος (Cartonato Tex #3, Φεβρουάριος 2016) σε σενάριο M. Boselli και σχέδιο A. Stano. Ο Σερίφης Νέλσον βρίσκεται ημιθανής στην βαμμένη έρημο. Έχει πέσει θύμα της συμμορίας του Ερλ Κρέιν, η οποία έχει απαγάγει τη γυναίκα του. Ωστόσο, στο δρόμο των κακοποιών θα βρεθούν ο Τεξ και ο Τάιγκερ Τζακ!

- Τέλος, το καθιερωμένο δισέλιδο αφιέρωμα του Λευτέρη Ταρλαντέζου είναι αφιερωμένο στις ευρωπαϊκές εκδόσεις του Batman αλλά και σε δυο κόμικς για τον Οδυσσέα

Το Ζαγκόρ #11 (καθώς και προηγούμενα τεύχη) μπορείτε να το παραγγείλετε απευθείας από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ μέσω του www.mikrosiros.gr ή τηλεφωνικά στο 210-8983824!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ