MARKET

Βάλε αθλητικά και μπες στο παιχνίδι

Βάλε αθλητικά και μπες στο παιχνίδι

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και το πιο όμορφο αθλητικό ταξίδι σε λίγες ημέρες θα κάνει ντεμπούτο στο γήπεδο του "The Mall Athens". Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις την ασίστ και να γίνεις μέρος ενός ταξιδιού που θα κρύβει πλούσια δώρα, πολλές εκπλήξεις και αξέχαστες εμπειρίες.

Για τρεις ημέρες από την Παρασκευή (31/3) μέχρι και την Κυριακή (2/4) η χαρά, η διασκέδαση και η μαγεία του παιχνιδιού γίνονται οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Το "UniteTHEMall", το οποίο αποτελεί μία από τις εκπαιδευτικές και φιλανθρωπικές δράσεις του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Eleven Campaign , έρχεται στο "The Mall Athens" και δίνει την δυνατότητα σε επισκέπτες όλων των ηλικιών να παίξουν διασκεδάζοντας και να προσφέρουν παίζοντας δωρεάν!

Στους 11+1 ειδικά διαμορφωμένους σταθμούς που θα υπάρχουν σε όλους τους ορόφους παιδιά και… μεγάλα παιδιά όλων των ηλικιών γίνονται μέρος της δράσης παίζοντας δωρεάν σε παιχνίδια και διαγωνισμούς με πλούσια δώρα. Παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας, γκελάκια με "χρώμα" έντονα φιλανθρωπικό, video games, μπιλιάρδο και μπόουλινγκ με στυλ… ποδοσφαιρικό και μία δημοπρασία με υπογεγραμμένες φανέλες όπως αυτές του Πελέ, του Κριστιάνο Ρονάλντο, της Εθνικής Ολλανδίας με τις υπογραφές των Γκούλιτ, Φαν Μπάστεν, Ράικαρντ αλλά και πολλές ακόμα από την Ελλάδα και το εξωτερικό είναι δεδομένο ότι θα μαγνητίσουν τους λάτρεις των σπορ.

Βάλε αθλητικά και μπες στο παιχνίδι

Λίγα μέτρα και… παιχνίδια μακριά, θα περιμένει ο τελικός προορισμός. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον 3ο όροφο, είναι δεδομένο ότι δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Το μουσείο της Εθνικής Ελλάδας και η δυνατότητα που θα έχουν οι επισκέπτες, να φωτογραφηθούν σηκώνοντας το τρόπαιο του Euro 2004, θα αποτελέσει τον απόλυτο πόλο έλξης.

"Όταν το παιχνίδι συνδυάζεται με προσφορά"

Ο εμπνευστής και σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ "Eleven", Μιχάλης Μονεμβασιώτης ανέφερε χαρακτηριστικά: " Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το παιχνίδι. Το παιχνίδι θα έπρεπε να είναι ένα αγαθό για όλα τα παιδιά του κόσμου. Εμείς θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ενωτική δύναμη που έχει ο αθλητισμός για να γιορτάσουμε την διαφορετικότητα και να προάγουμε την διαπολιτισμική συνεργασία που είναι τόσο σημαντική στις ημέρες μας.

Το "UniteTHEMall" είναι μία από τις δράσεις του Eleven Campaign ( www.elevencampaign.org ) και με την μεγάλη βοήθεια του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου "ΔΕΣΜΟΣ" ( www.desmos.org ) καταφέραμε να παντρέψουμε το παιχνίδι με τη φιλανθρωπία, καθώς κάθε συμμετοχή στις δράσεις θα μετατρέπεται αυτόματα σε προσφορά προϊόντων από συνεργαζόμενες εταιρίες (Μέλισσα, Παπαδοπούλου, Coca Cola) που θα δίνουν αγαθά σε κοινωφελείς οργανισμούς.

Βάλε αθλητικά και μπες στο παιχνίδι

Για εμάς είναι εξαιρετικά σημαντικό να βλέπω ότι το όραμα της ισότητας και της ενότητας βρίσκει ακόμα σημαντικούς συμπαραστάτες παρότι οι κοινωνίες διανύουν μία δύσκολη περίοδο. Δεν μπορώ παρά να σταθώ και να ευχαριστήσω τις εταιρείες Kyvernitis travel, Βενέτης, 5εδρο και Semiramis που αμέσως έσπευσαν να γίνουν ενεργοί αρωγοί και να βοηθήσουν να στείλουμε μαζί το πιο όμορφο μήνυμα της αποδοχής της διαφορετικότητας.

Επίσης κλείνοντας θα ήθελα να προσκαλέσω όλους να έρθουν, να παίξουν και να χαρούν, ενώ την Κυριακή από τις 12:00 μέχρι τις 17:00 θα υπάρξουν και κάποιες (συν)ομιλίες που είμαι σίγουρος ότι αξίζουν προσοχής! Διεθνής προσωπικότητες όπως οι Khalida Popal, Honey Thaljieh, Αθηνά Ζέρβα, Μιχάλης Κακιούζης, Γιώργος Κουνιάς, Σοφία Μπεκατώρου, Εύη Μωραϊτίδου, Αντώνης Νικοπολίδης, Θοδωρής Παπαλουκάς και Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης μέσα από μία συζήτηση σε τρία διαφορετικά θέματα θα δείξουν στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να γίνει το μέσο για να ενωθούμε όλοι μαζί και να κοιτάξουμε όσα μας ενώνουν κι όχι όσα μας χωρίζουν. Σας περιμένουμε στο The Mall Athens".

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Παρασκευή 31/3 και Σάββατο 1/4

11:00 - 21:00

Κυριακή 2/4

10:00 - 19:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ