MARKET

Τσίπρας: Δεν μας έβγαλαν με σκορ Μπαρτσελόνα - Πανελευσινιακός

Τσίπρας: Δεν μας έβγαλαν με σκορ Μπαρτσελόνα - Πανελευσινιακός

Με αναφορές στο ποδόσφαιρο, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μίλησε για το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης. Διαβάστε τι δήλωσε.

Την Μπαρτσελόνα επικαλέστηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για να αναφερθεί στο φλέγον ζήτημα της διαπραγμάτευσης που μπαίνει στην τελική της στροφή.

Μιλώντας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ανέφερε πως η δική του "ομάδα" τα πήγε καλύτερα σε σχέση με το πώς θα τα πήγαινε μια ομάδα σαν τον Πανελευσινιακό, αν αντιμετώπιζε τη σημερινή Μπαρτσελόνα.

AdTech Ad

"Χάρη σε αυτή τη δήλωση ότι δε θα νομοθετήσω ένα ευρώ και δεν έκλεισα αξιολόγηση όταν μου ζητούσαν να κλείσω με 42 φορές περισσότερα μέτρα, καταφέραμε να πάρουμε για πρώτη φορά πιστεύω, μία διαπραγμάτευση που δεν έληξε με σκορ Μπαρτσελόνα -Πανελευσινιακός, αλλά με σκορ θετικό", ανέφερε συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός, για να προσθέσει:

"Κάποια χάσαμε, κάποια κερδίσαμε. Αντίμετρα ισόποσα και εργασιακές σχέσεις, κάτι που ξέρετε πολύ καλά".

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Α. Τσίπρας μνημονεύει την ομάδα της Καταλονίας. Στις 9 Μαρτίου και την ώρα που οι παίκτες των Μπλαουγκράνα πανηγύριζαν τη νίκη τους με 6-1 επί της Παρί Σεν Ζερμέν στο Καμπ Νου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε προκαλέσει μέσω Twitter τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου ότι θα υποστήριζε το αουτσάιντερ που τελικά ήταν και ο ηττημένος της μεγάλης βραδιάς.

Όπως είχε γράψει χαρακτηριστικά στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, "τελικά η PSG θα κερδίσει το Champions League όσο και η ΝΔ τις επόμενες εκλογές".

Η πρόκληση δεν είχε μείνει αναπάντητη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος άφησε αιχμές και για τα πρόσφατα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ.

"Καλά, μια λάθος πρόβλεψη για το Champions League έκανα, δεν έχασα και τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ..." είχε απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ