MARKET

Το Κουρκούτι, είσαι εσύ; Η νέα εποχή ξεκινά..

Το Κουρκούτι, είσαι εσύ; Η νέα εποχή ξεκινά..

Έπειτα από 8 χρόνια και 2 μήνες, το Κουρκούτι μπαίνει στη νέα εποχή. Ανανεώνεται, διαφοροποιείται, αλλά ταυτόχρονα διατηρεί την ίδια διάθεση για χιούμορ και εναλλακτικό σχολιασμό της αθλητικής επικαιρότητας. Στείλτε μας τις ιδέες σας, το υλικό σας και μπορείτε να είστε εσείς η συνέχεια της επιτυχημένης στήλης του SPORT 24.

Ένα μεγάλο μέρος της ζωής είναι οι αλλαγές. Αλλαγές μικρές αλλά και μεγάλες, που κάποιες φορές είναι αναγκαίες προκειμένου να προχωράς, να βελτιώνεσαι, να εξελίσσεσαι. Έτσι και ο πρώτος κύκλος της στήλης "Κουρκούτι" έκλεισε, όμως άμεσα ξεκινά ο νέος, ο επόμενος.

Οχτώ χρόνια γεμάτα χιούμορ, photoshop, τρολιές, status παραγόντων και ποδοσφαιριστών, καθώς και πολύ... Κώστα Μήτρογλου έγιναν η αγαπημένη συνήθεια των αναγνωστών του SPORT 24 και πλέον αλλάζουμε σελίδα και πάμε για τα επόμενα και τα καλύτερα.

Έχοντας ως παρακαταθήκη τις αμέτρητες στιγμές γέλιου, πλάκας (αλλά και διαφωνιών) και γνωρίζοντας τις υψηλές απαιτήσεις των αναγνωστών μας, ξεκινάμε τη νέα εποχή του "Κουρκουτιού". Μια εποχή, που αποφασίσαμε να έχει τη δική σας συμμετοχή. Να είστε εσείς, η συνέχεια της επιτυχημένης στήλης του SPORT 24.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε τις ιδέες σας, το πλάνο σας, τις σκέψεις σας και φυσικά το υλικό σας. Συγκεκριμένα:

  • Φωτογραφίες επεξεργασμένες με χιούμορ (aka photoshop)
  • μέχρι videos
  • εικόνες memes
  • gifs
  • fake status και ό,τι άλλο φαντάζεστε.

Που το στέλνετε;

Στο e-mail " [email protected] " για να θέσετε υποψηφιότητα για το "Κουρκούτι".

H διαδικασία θα διαρκέσει όλο τον Δεκέμβριο και από το 2016, μαζί με το νέο χρόνο, θα έχουμε και το νέο "Κουρκούτι". Η ομάδα του SPORT 24 θα δει όλες τις δουλειές σας και έπειτα θα αποφασίσει για τον συνεχιστή του αγαπημένου blog κι αυτόν που θα γίνει δηλαδή, το νέο μέλος στην οικογένεια του πρώτου αθλητικού site της Ελλάδας.

Το SPORT 24 δίνει λοιπόν, την ευκαιρία σ' εσάς, να δείξετε το ταλέντο, την ευρηματικότητα, το χιούμορ σας και γίνεται η συνέχεια στην χιουμοριστική στήλη που αγαπήσατε και θα συνεχίσετε να αγαπάτε..

Γίνε η συνέχεια του αγαπημένου σου blog

Δημοσιεύτηκε από Το Κουρκούτι (To Kourkouti) στις Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ