MARKET

Το Demo του PES 2017

Το Demo του PES 2017

Το Demo για το PES 2017 αναμένεται να δοθεί προς Download μέσα στον Αύγουστο και ήδη κυκλοφορούν φήμες για τις ομάδες που θα είναι διαθέσιμες. Δύο Ισπανικές ομάδες, Barcelona και Atletico Madrid, συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες, ενώ από τις Εθνικές η Γαλλία και η Γερμανία.

Επίσης υπάρχει η φήμη ότι θα περιλαμβάνονται από την Αγγλία η Arsenal (η οποία θα είναι Full Lisenced φετος) από την Αργεντινή η Boca Juniors και η River Plate, ενώ από τη Βραζιλία η Corinthians.

Μια εικόνα που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες για το Demo:

Θυμίζουμε ότι πέρυσι το Demo είχε κυκλοφορήσει στις 13 Αυγούστου για τις κονσόλες Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 και Xbox One και αργότερα για το PC.

Ο νέος πανηγυρισμός του Neymar

Το Demo του PES 2017

Extra 1: Ο νέος πανηγυρισμός που είδαμε στις τελευταίες εικόνες από το PES 2017 θα γίνεται μόνο από τον Neymar (πατώντας το R3) και ο παίκτης θα δέχεται κίτρινη κάρτα όπως ορίζουν και οι κανόνες.

Gameplay Videos από το PES 2017

Το Demo του PES 2017

Extra 2: Από την επόμενη Πέμπτη (4 Αυγούστου) περιμένουμε πολλά Gameplay Videos από το PES 2017, όπως ενημερωθήκαμε και από τον επίσημο λογαριασμό του Pro Evolution Soccer στο Τwitter:

ΠΗΓΗ: wehellas.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ