MARKET

Τα σπίτια τα βάφουν οι ομάδες

Τα σπίτια τα βάφουν οι ομάδες

Ξεκινήσαμε να βάφουμε το σπίτι της 24MEDIA και σε διαβεβαιώνουμε πως είναι πολύ πιο εύκολο απ' όσο υπολόγιζες. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι χρώματα, πινέλα και ρολά, διάθεση και καλή παρέα!

Η 24MEDIA ετοιμάζεται να αποκτήσει το δικό της σπίτι. Κι όπως κάθε καινούριο σπίτι, έτσι κι αυτό θέλει το... φρεσκάρισμά του.

Αφού έγιναν τα απαραίτητα μερεμέτια, έφτασε η ώρα για το βάψιμο. Μεγάλο το σπίτι, "θα μας πάρει μέρες" σκεφτήκαμε. Και τι έγινε; Η λύση για να γίνουν όλα πιο εύκολα και πιο γρήγορα είχε βρεθεί. Καλή διάθεση και ευχάριστη παρέα!

Έτσι λοιπόν, μαζί με την Έφη από το Ladylike και τον Γιώργο από το Oneman, πήγαμε ένα μεσημέρι στο σπίτι, για να αποφασίσουμε τα χρώματα τοίχου που θα χρησιμοποιήσουμε. Χιλιάδες οι αποχρώσεις, χάνεσαι! Και πώς να "παίξεις"; Σε πιο γήινα χρώματα, σε πιο safe αποχρώσεις ή να βάλεις κάτι έντονο; Οι επιλογές είναι αναρίθμητες.

Τα σπίτια τα βάφουν οι ομάδες

Μόνο που εμείς είχαμε πολύτιμη βοήθεια. Χρησιμοποιώντας το Vivechrom Visualizer App, το οποίο είχαμε "κατεβάσει" στο tablet, μπορέσαμε να κάνουμε πιο εύκολο το έργο μας. Θες να δεις πώς θα δείχνει η απόχρωση που διάλεξες στον τοίχο; Μπες στο app, επίλεξε τον κωδικό του χρώματος που έχεις βρει στη βεντάλια της Vivechrom και "βάψε" τον τοίχο για να δεις πώς φαίνεται. Δεν σε τρελαίνει; Προτιμάς κάτι πιο σκούρο; Νέα δοκιμή, με άλλη απόχρωση. Μέχρι να βρεις ποιοι χρωματικοί συνδυασμοί ταιριάζουν ιδανικά στο χώρο σου.

Αυτό κάναμε λοιπόν. Χρησιμοποιήσαμε το Visualizer και η απόχρωση που μας έκανε... κλικ ήταν το μπλε ντένιμ, που μάλιστα έχει επιλεγεί ως η απόχρωση της χρονιάς για το 2017. Όπως μαρτυρά και το όνομά του, θυμίζει το μπλε του ντένιμ, δηλαδή του τζιν παντελονιού. Και στον τοίχο μας έδειχνε υπέροχο.

Τα σπίτια τα βάφουν οι ομάδες

Είχε φτάσει λοιπόν η ώρα να φορέσουμε τις στολές μας (δεν θα θέλαμε να λερωθούν τα ρούχα της Έφης) και να ξεκινήσουμε τη δημιουργία. Αργά, αλλά σταθερά. Με μένα, ως πιο έμπειρο, να πιάνω τις γωνίες, τον Γιώργο να θυμίζει τον Ντάνιελ Σαν εν καιρώ εκπαίδευσης και την Έφη να ζωγραφίζει καρδιές στους τοίχους, σαν τον Στέλιο Ρόκκο στο "Μαρία, Μαράκι, Μαριώ".

Γενικότερα, μια τρέλα. Αλλά μια ωραία τρέλα. Γιατί έχει φάση να βάφεις με παρέα το σπίτι σου. Το σπίτι, στο οποίο θα ζήσεις ένα σωρό πράγματα και καταστάσεις, και θα ξέρεις ότι έβαλες κι εσύ, μαζί με τους φίλους σου, το λιθαράκι σου για να γίνει τόσο όμορφο. Γιατί τα όμορφα σπίτια βάφονται με παρέα.

Πάρτε κι εσείς ιδέες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ