Συγκινητική προσφορά: 300 κιλά μακαρόνια από έναν ακροατή για τους πλημμυροπαθείς!

Συγκινητική προσφορά: 300 κιλά μακαρόνια από έναν ακροατή για τους πλημμυροπαθείς!

Οι αναγνώστες και οι ακροατές του Sport24.gr και του Sport24 Radio 103,3 ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της 24MEDIA για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, με έναν εξ αυτών να προσφέρει 300 κιλά μακαρόνια!

Είναι εντυπωσιακή και πραγματικά συγκινητική η άμεση ανταπόκριση πολύ κόσμου, στο κάλεσμα της 24MEDIA για να σταθούμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που περνάνε δύσκολες στιγμές. Για αυτή την ανείπωτη τραγωδία που χτύπησε τη Δυτική Αττική, κανένας δε θα μείνει μόνος, κανένας δε θα μείνει αβοήθητος.

Ο Sport24 Radio 103,3 και το Sport24.gr στέκονται στο πλευρό αυτών των ανθρώπων. Δείχνουμε την εμπράκτως την αλληλεγγύη μας, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Ήδη το ενδιαφέρον ακροατών και αναγνωστών είναι τεράστιο.

Μάλιστα, ένας ακροατής του Sport24 Radio 103,3 από τον Πειραιά, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση του σταθμού, προσέφερε 300 κιλά μακαρόνια! Ευχόμαστε όλο το τριήμερο να υπάρξουν κι άλλες παρόμοιες (μικρότερες ή και μεγαλύτερες κινήσεις), ώστε να μην αισθανθεί κανείς από τους συνανθρώπους μας μόνος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

KANENAΣ ΜΟΝΟΣ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24