MARKET

Στο πλευρό των πληγέντων και των πυροσβεστών η ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.

Στο πλευρό των πληγέντων και των πυροσβεστών η ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.

Η ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. συνεισέφερε νερά και ξηρά τροφή στους πυροσβέστες και διασώστες που επιχειρούν στα μέτωπα της Ανατολικής Αττικής και ερευνούν -ακόμα- ανάμεσα στα αποκαϊδια, ψάχνοντας για την τύχη των αγνοουμένων.

Όλη η Ελλάδα είναι ενωμένη στην εθνική τραγωδία που εκτυλίσσεται στην Αττική τα τελευταία δραματικά εικοσιτετράωρα. Στο πλευρό των ανθρώπων που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο τουλάχιστον 81 ανθρώπων, βρέθηκε μεταξύ άλλων και η ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.

Μέσα σε ελάχιστες ώρες κατάφερε να παραδώσει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μαρκόπουλου ένα φορτηγό γεμάτο με παλέτες νερά, για τις ανάγκες των πυροσβεστών, ενώ παρέδωσε και κιβώτια με ξηρά τροφή για τους διασώστες που επιχειρούσαν στο μέτωπο του Νέου Βουτζά.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες, όπως πρέπει και οφείλουν όλοι, η Μασούτης στάθηκε δίπλα στους ανθρώπους που υπερβάλλουν εαυτόν για να σώσουν τις ζωές και περιουσίες των συνανθρώπων μας. Η κίνηση καταδεικνύει ότι ο σεβασμός στον ανθρώπινο πόνο και την απώλεια ζωής ενεργοποιεί τα πιο γνήσια και αστραπιαία αντανακλαστικά μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ