MARKET

Σπουδαίες καινοτομίες στον 2 Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης

Σπουδαίες καινοτομίες στον 2 Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης

Mε μια σειρά από σημαντικές καινοτομίες συνεχίζεται η προετοιμασία για τον 2 Αγώνα Ιστορικής Μνήμης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης στις 2 Οκτωβρίου 2016, στη Νέα Σμύρνη.

Καταρχήν ο Αγώνας αναγνωρίζεται από την ΑIMS, την Ένωση Διεθνών Μαραθωνίων και Αγώνων Απόστασης, κάτι που ελάχιστοι αγώνες στην Ελλάδα έχουν καταφέρει.

Αυτό επετεύχθη μετά από την επιτυχημένη διοργάνωση του 2015, την πιστοποίηση των διαδρομών στα 10 χλμ. και 5 χλμ. που έλαβε από τον ΣΕΓΑΣ την AIMS και την IAAF και την παρουσίαση της πολυσέλιδης μελέτη που εκπόνηση ο Έλληνας Δ/νης μετρητής Γιώργος Δούσης.

Σπουδαίες καινοτομίες στον 2 Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης

Επίσης, για δεύτερη χρονιά θα διατεθεί με την εγγραφή στο 2 Αγώνα Ιστορικής Μνήμης, το συλλεκτικό τεχνικό t-shirt του αγώνα, το οποίο έχει το σχέδιο του επιφανούς ζωγράφου Αλέκου Φασιανού.

Τα t-shirts είναι σε τρείς χρωματισμούς: μπλε για τους συμμετέχοντες στα 10 χλμ., άσπρο για τους συμμετέχοντες στα 5 χλμ. και κόκκινο για τους συμμετέχοντες στα 2,5 χλμ.

Οι εγγραφές συνεχίζονται για τους τρεις αγώνες (2,5 χλμ, 5 χλμ και 10 χλμ) της 2ας Οκτωβρίου, μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.neasmirnihistoricrun.gr/site/index.php/online-2 , αλλά και αυτοπροσώπως στο περίπτερο του αγώνα στο Άλσος του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Για περισσότερες πληροφορίες, www.neasmirnihistoricrun.gr ,

https://www.facebook.com/Nea-Smyrni-Historic-Run




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ