MARKET

SportKit.gr: "Ένα βραβείο, μία νέα αφετηρία"

SportKit.gr: "Ένα βραβείο, μία νέα αφετηρία"

Το SportKit.gr, το πρώτο ηλεκτρονικό marketplace της 24ΜEDIA το οποίο μόλις συστήθηκε στο κοινό, κέρδισε το πρώτο του βραβείο μερικούς μήνες μετά.

Το εν λόγω site, παρουσιάζει τόσο πρωτογενές όσο και εμπορικό περιεχόμενο όντας παράλληλα μία καινοτόμος ψηφιακή υπηρεσία, η οποία παρέχει τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει αθλητικά προϊόντα και όχι μόνο από τα μεγαλύτερα ελληνικά και ξένα e-shops με εύχρηστο τρόπο σε desktop αλλά και mobile περιβάλλον.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με τις διαφοροποιήσεις και τις καινοτομίες του SportKit.gr αναγνωρίστηκαν από την κριτική επιτροπή των Lighthouse E-volution Awards 2016, η οποία του απένειμε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Affiliate Site.

H 24ΜEDIA συνεργάστηκε με την εταιρεία Protean Technologies για την ανάπτυξη του SportKit.gr , η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της πληροφορικής με κύριο αντικείμενο το σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού για εφαρμογές e-business και e-commerce παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Η Ελένη Χατζημήτσου, Director of Group Business Development της 24ΜEDIA δήλωσε:

“Το βραβείο αυτό αποτελεί μία σημαντική αναγνώριση για το SportKit.gr στο ξεκίνημα του. Είναι ίσως το καλύτερο καλωσόρισμα που θα μπορούσε να έχει η 24ΜΕDIA στο χώρο του e-commerce & του ηλεκτρονικού επιχειρείν και η εν λόγω αναγνώριση μας ευχαριστεί ιδιαίτερα και αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για την συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση του site. Ευχαριστούμε θερμά την Linkwise και την Protean Technologies για τον επαγγελματισμό και την άψογη συνεργασία στην ανάπτυξη του SportKit.gr”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ