MARKET

Πόνταρε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας θες online

Πόνταρε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας θες online

Έχεις μετρήσεις πόσες φορές χρειάστηκε να τοποθετήσεις ένα στοίχημα εύκολα και γρήγορα από το κινητό σου αλλά είχες ξεμείνει από MB; Έχει συμβεί σε όλους, ειδικά σε περιόδους όπως η συγκεκριμένη, όπου η ποδοσφαιρική δράση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη!

Η επιστροφή από τις διακοπές συμπίπτει με την έναρξη των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, όπως και των κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων. Αναμενόμενα, τα πονταρίσματα είναι μεγαλύτερα, αλλά τι γίνεται όταν ξεμένεις από MB; Η λύση για το στοίχημα είναι η COSMOTE Prepaid Mastercard.

Στη σημερινή εποχή, τα πάντα γύρω μας γίνονται μέσω ενός smartphone. Από απλές αγορές, μέχρι τα πιο εξειδικευμένα πράγματα. Μπορείς να βρεις εφαρμογές για τα πάντα και στο πλαίσιο αυτό, ολοένα και περισσότερος κόσμος ποντάρει και δοκιμάζει την τύχη του στο στοίχημα από το κινητό του τηλέφωνο. Ειδικά στην περίοδο που βρισκόμαστε, τα πονταρίσματα έχουν πάρει… φωτιά! Βλέπετε, ξέχωρα από τη σέντρα στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα -όπως η Premier League, η Serie A και η La Liga-, έχει ξεκινήσει παράλληλα το Champions League και το Europa League, κάτι που συνεπάγεται πως το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο κι η “ανάγκη” για ένα δελτίο στοιχήματος είναι σχεδόν καθημερινή.

Όπως είναι επόμενο, κανένας δεν μπορεί να είναι συνεχώς πάνω από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Τι γίνεται, όμως, όταν προκύψει μία καλή στοιχηματική ευκαιρία και δεν βρίσκεσαι στο PC; Υπάρχει η λύση του κινητού που αναφέραμε προηγουμένως, ωστόσο δεν είναι σπάνιο το ενδεχόμενο να έχεις ξεμείνει από MB. Σε όλους έχει συμβεί. Κι εδώ, όμως, υπάρχει λύση και δεν είναι άλλη από την COSMOTE Prepaid Mastercard . Την κάρτα που με κάθε 1€ αγορών, σου προσφέρει 5 MB για ακόμη περισσότερο mobile internet. Μάλιστα, με την εφαρμογή COSMOTE Prepaid, τα MB μπορείς να τα κάνεις χρήση είτε ο ίδιος τη στιγμή που εσύ επιλέγεις, είτε να τα χαρίσεις σε κάποιο φίλο σου που έχει ξεμείνει (αρκεί να είναι συνδρομητής COSMOTE).

Πόνταρε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας θες online

H COSMOTE Prepaid Mastercard θα σου λύσει τα χέρια, καθώς θα σε βοηθήσει να ποντάρεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας επιθυμείς. Δεν θα έχεις το άγχος των MB, αφού θα έχεις τη δυνατότητα να τοποθετήσεις το στοίχημα σου εύκολα κι απλά. Εξάλλου, μόνο λίγες δεν είναι οι φορές που τυχαίνει να είμαστε σε κάποιο μέρος χωρίς υπολογιστή και την ίδια ώρα να “πρέπει” να ποντάρουμε. Ένα κλασικό παράδειγμα είναι όταν βρίσκεται κάποιος στο γήπεδο, παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα, αλλά παράλληλα θέλει να... ρίξει ένα στοίχημα στο live betting.

Ακόμα, υπάρχει το ενδεχόμενο να βρίσκεσαι σε κάποιος μέρος με τους φίλους σου, να παρακολουθείτε όλοι μαζί τους αγώνες του Champions ή του Europa League και να μην έχεις τη δυνατότητα πονταρίσματος, επειδή τελείωσαν τα MB. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. H κάρτα COSMOTE Prepaid Mastercard σε βοηθάει να μην μένεις πίσω, να είσαι updated παρακολουθώντας τα πάντα γύρω από τον αθλητικό & στοιχηματικό χώρο και να μπορείς άμεσα να κάνεις τα πονταρίσματα σου με ασφάλεια, χάρη στα MB που θα λαμβάνεις κάθε φορά που την χρησιμοποιείς. Για κάθε 1€ αγορών θα παίρνεις 5 MB, ενώ για την έκδοση της κάρτας -εφόσον δεν την έχεις ήδη προμηθευτεί- η Cosmote σου δίνει δώρο 1 GB !

Πόνταρε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας θες online

Το να μπορεί να ποντάρει κανείς οποιαδήποτε ώρα της ημέρας θέλει εύκολα και γρήγορα, είναι τεράστιο πλεονέκτημα για να αποφύγει τον... κουβά! Οι στοιχηματικές ευκαιρίες και τα... καλά πονταρίσματα μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή και πλέον στο στοίχημα η ταχύτητα παίζει καθοριστικό ρόλο. Γι' αυτό η πλειοψηφία των παικτών είναι συνδεδεμένη στις στοιχηματικές εταιρίες μέσω των κινητών τηλεφώνων.

Με την COSMOTE Prepaid Mastercard , οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να πραγματοποιούν με ασφάλεια αγορές σε όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις ή σε ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops) που φέρουν το σήμα MasterCard στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς επίσης γρήγορες και ανέπαφες αγορές, και στη συνέχεια να κερδίζουν MB!

Επομένως, δεν έχεις παρά να την χρησιμοποιήσεις και την επόμενη φορά που θα εντοπίσεις μία στοιχηματική ευκαιρία, να ποντάρεις εύκολα και γρήγορα, δίχως να έχεις το κλασικό άγχος αν θα… ξεμείνεις από ίντερνετ. Το κέρδος θα είναι διπλό, ενώ πλέον ο μοναδικό “άγχος” είναι να γίνει σωστή μελέτη για να βρεις το δρόμο για το ταμείο! Τα υπόλοιπα έχουν λυθεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ