MARKET

Ολοκληρωμένη φροντίδα κατά της τριχόπτωσης με τη "δύναμη" της FREZYDERM

Ολοκληρωμένη φροντίδα κατά της τριχόπτωσης με τη "δύναμη" της FREZYDERM

Η FREZYDERM δεν σε αφήνει μόνο σου στη μάχη για την ανάπτυξη των μαλλιών σου, δημιουργώντας τη σειρά "Hair Force", έχοντας ανταποκριθεί πλήρως στις ξεχωριστές ανάγκες των ανδρών.

Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται καθημερινά από διάφορους παράγοντες όπως η θερμότητα, η υγρασία, ο αέρας, αλλά και η μη ισορροπημένη διατροφή. Ιδιαίτερα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, τα μαλλιά μας χρειάζονται εντατική φροντίδα και περιποίηση για να διατηρήσουν την πλούσια και υγιή όψη τους.

Για την ενίσχυση της ανάπτυξης των μαλλιών η FREZYDERM έχει δημιουργήσει τη σειρά Hair Force. Μία ολοκληρωμένη σειρά εξειδικευμένων προϊόντων που επιταχύνει τη δημιουργία νέων τριχών και ταυτόχρονα αναζωογονεί τα μαλλιά κάνοντάς τα πιο δυνατά και υγιή από τη ρίζα έως τις άκρες.

Όπως οι γυναίκες, έτσι και οι άνδρες επιθυμούν πυκνά μαλλιά, οι ίδιοι όμως αντιμετωπίζουν ακόμα πιο έντονα το πρόβλημα της τριχόπτωσης. Οι παράγοντες που την επηρεάζουν είναι διαφορετικοί και κυρίως αποδίδονται σε αυξημένες ορμόνες, άγχος και κληρονομικότητα.

Ανταποκρινόμενη στις ξεχωριστές ανάγκες των ανδρών, η FREZYDERM δημιούργησε το σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης Hair Force Shampoo για άνδρες, με μοναδική σύνθεση κατά της αντρικής τριχόπτωσης. Το συγκεκριμένο προϊόν αντιμετωπίζει την αντιδραστική τριχόπτωση, την αραίωση και την αλωπεκία (φαλάκρα), ενδυναμώνοντας παράλληλα τα αδύναμα μαλλιά και τους θύλακες και ενισχύοντας την ανάπτυξη της τρίχας κατά 110%.

Ολοκληρωμένη φροντίδα κατά της τριχόπτωσης με τη "δύναμη" της FREZYDERM

λοσιόν κατά της τριχοπτωσης Hair Force Lotion για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Με εφαρμογή της λοσιόν 2 φορές την ημέρα και για διάστημα 3 μηνών καταπολεμάται η αραίωση και η τριχόπτωση που οφείλεται σε οποιοδήποτε παράγοντα, ενδυναμώνοντας τους θύλακες και ενισχύοντας την τριχοφυΐα και την οξυγόνωση των κυττάρων.

Ολοκληρωμένη φροντίδα κατά της τριχόπτωσης με τη "δύναμη" της FREZYDERM

ειδική αγωγή κατά της τριχόπτωσης , για άνδρες και γυναίκες, Hair Force Monodoses. Οι μονοδόσεις ελέγχουν την ορμονοεπαγόμενη τριχόπτωση, υποστηρίζοντας την αγκίστρωση της ρίζας επί του τριχωτού. Με καθημερινή εφαρμογή μισού φιαλιδίου πρωί & βράδυ για 2 μήνες, ενεργοποιείται ο κυτταρικός μεταβολισμός και ενισχύεται η τριχοφυΐα.

Τέλος, το ειδικό συμπλήρωμα διατροφής της FREZYDERM, Hair Force Caps, έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των πολύτιμων συστατικών, που στερούμε πολλές φορές από τον οργανισμό μας, επομένως και από τα μαλλιά μας. 2 κάψουλες ημερησίως μετά το φαγητό τονώνουν τα μαλλιά με ένα θρεπτικό συνδυασμό από θειούχα αμινοξέα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, συνένζυμο Q10 και Evening Primrose Oil και συμβάλλουν στην αύξηση της τριχοφυΐας, την ενδυνάμωση της τρίχας και τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας. Ταυτόχρονα, πέρα από τη φροντίδα των μαλλιών, δρα και ως συμπλήρωμα ομορφιάς, καθώς ενδυναμώνει τα νύχια και επαναφέρει την υγεία της επιδερμίδας.

Ολοκληρωμένη φροντίδα κατά της τριχόπτωσης με τη "δύναμη" της FREZYDERM

Ποια είναι η FREZYDERM

Η FREZYDERM δημιουργήθηκε το 1986 από τον κ. Αναστάσιο Αναστασίου με σκοπό την διακίνηση δερμοκαλλυντικών προϊόντων, την παρουσίασή τους μέσω της Ιατρικής Ενημέρωσης σε Δερματολόγους, Γυναικολόγους και Παιδιάτρους και τη διακίνησή τους μέσω του Φαρμακευτικού καναλιού διανομής. Το δίκτυό της αναπτύσσεται σε όλο τον Ελλαδικό χώρο με ένα κύκλο 3.000 φαρμακείων που αναπτύσσουν το brand name της FREZYDERM ημέρα με την ημέρα, καταλαμβάνοντας ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο στο ράφι του φαρμακοποιού. Τα προϊόντα της FREZYDERM έχουν επιτυχώς διεισδύσει και σε διεθνείς αγορές όπως η Κύπρος, η Μέση Ανατολή, τα Βαλκάνια, η κεντρική και ανατολική Ευρώπη.

Γνωρίζοντας τις ανάγκες των καταναλωτών, η FREZYDERM βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, ενώ παράλληλα διατηρεί έναπολιτική σεβασμού και ειλικρίνειας απέναντι στον καταναλωτή. Το 2003 η FREZYDERM απέκτησε Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:20.

Τα προϊόντα της FREZYDERM περιλαμβάνουν τις εξής σειρές: Ενυδάτωση και Αντιγήρανση, Hair Line, Skin Line, Feminine Essentials, Spot End, Ac-Norm, Baby Line, Sensitive Kids, Sun Screen, Εντομοαπώθηση, Ρινικά Αποσυμφορητικά, βάσεις για Γαληνικά Σκευάσματα καθώς και Βιολογική Βρεφική Διατροφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ