MARKET

Ο Μπαμπινιώτης θρηνεί για τον χαμό της 13χρονης, του 11χρονου αδελφού της και του πατέρα

Ο Μπαμπινιώτης θρηνεί για τον χαμό της 13χρονης, του 11χρονου αδελφού της και του πατέρα

Ο Γρηγόρης Φύτρος, η κόρη του Εβίτα και ο γιος του Αντρέας είναι ανάμεσα στα θύματα της φωτιάς. Ο Γιώργος Μπαμπινιώτης, καθηγητής των παιδιών τα αποχαιρετάει με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Οι σοροί του Γρηγόρη Φύτρου, άλλοτε πρωταθλητή της ΑΕΚ στην ποδηλασία και του γιου του, Ανδρέα, εντοπίστηκαν μέσα στις στάχτες. Η 13χρονη κόρη του Γρηγόρη Φύτρου, Εβίτα, είχε βρεθεί νωρίτερα νεκρή, έχοντας προσπαθήσει να σωθεί, πηδώντας στον γκρεμό. Το κορίτσι ήταν αθλήτρια της ποδηλασίας στην Ακαδημία της ΑΕΚ. Τα δύο παιδιά ήταν μαθητές του Αρσακείου Εκάλης, όπου διευθυντής είναι ο Γιώργος Μπαμπινιώτης, ο οποίος τα αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα:

"Δύο μαθητές μας των Αρσακείων και ο πατέρας τους είναι μεταξύ των θυμάτων τής συμφοράς που έπληξε την Αττική. Η Εβίτα, μαθήτρια τής Β΄ Γυμνασίου, και ο αδελφός της Ανδρέας, μαθητής τής Ε΄ Δημοτικού, έχασαν τη ζωή τους με τον πιο τραγικό τρόπο στο Μάτι.

Πιο τραγική φιγούρα, όμως, η μάννα, που κλήθηκε να αναγνωρίσει το τσακισμένο από την πτώση σώμα τής Εβίτας και το αγνώριστο απανθρακωμένο πτώμα τού Ανδρέα, μαζί με το επίσης απανθρακωμένο πτώμα τού συζύγου της!Πώς να περιγράψει κανείς μια τέτοια τραγωδία που ξεπερνάει τα όρια τής ανθρώπινης φαντασίας.

Η Αρσακειακή Κοινότητα (δάσκαλοι, συμμαθητές και μαθητές, γονείς, Διοίκηση, απόφοιτοι) θρηνεί τον χαμό μιας (σχεδόν) ολόκληρης οικογένειας των αγαπημένων παιδιών-μαθητών μας που δεν τους άξιζε ένας τόσο άδικος και απάνθρωπος θάνατος.

Πιο τραγική φιγούρα, όμως, η μάννα, που κλήθηκε να αναγνωρίσει το τσακισμένο από την πτώση σώμα τής Εβίτας και το αγνώριστο απανθρακωμένο πτώμα τού Ανδρέα, μαζί με το επίσης απανθρακωμένο πτώμα τού συζύγου της!

Πώς να περιγράψει κανείς μια τέτοια τραγωδία που ξεπερνάει τα όρια τής ανθρώπινης φαντασίας. Η Αρσακειακή Κοινότητα (δάσκαλοι, συμμαθητές και μαθητές, γονείς, Διοίκηση, απόφοιτοι) θρηνεί τον χαμό μιας (σχεδόν) ολόκληρης οικογένειας των αγαπημένων παιδιών-μαθητών μας που δεν τους άξιζε ένας τόσο άδικος και απάνθρωπος θάνατος".

Photo Credits: Eurokinissi

Live ενημέρωση από το NEWS24/7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ