MARKET

Ο Φρανκ Ράικαρντ στηρίζει το "Eleven Campaign" και τη δημοπρασία του Charity Idols

Saudi Arabia head coach Frank Rijkaard reacts during his 2014 FIFA World Cup Asia qualifying soccer match against Oman at King Fahd stadium in Riyadh, Saudi Arabia, Tuesday, Nov. 15, 2011. (AP Photo/Hassan Ammar)
Saudi Arabia head coach Frank Rijkaard reacts during his 2014 FIFA World Cup Asia qualifying soccer match against Oman at King Fahd stadium in Riyadh, Saudi Arabia, Tuesday, Nov. 15, 2011. (AP Photo/Hassan Ammar) ASSOCIATED PRESS

Ο Φρανκ Ράικαρντ στηρίζει τη μεγάλη δημοπρασία του Charity Idols, στην οποία ο καθένας μπορεί να κερδίσει υπογεγραμμένες φανέλες της εθνικής Πορτογαλίας, της εθνικής Ολλανδίας του 1988 και πολλών συλλόγων Ελλάδας και εξωτερικού.

Μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο άνθρωπος που ως παίκτης μεγαλούργησε με τη Μίλαν τη δεκαετία του '80 και που ως προπονητής έβαλε τις βάσεις για τη "γιγάντωση" της Μπαρτσελόνα, Φρανκ Ράικαρντ, στηρίζει τις εκπαιδευτικές και φιλανθρωπικές δράσεις του μη κερδοσκοπικού οργανισμού "Eleven Campaign".

Ο σπουδαίος Ολλανδός προσέφερε φανέλα του από την εθνική Ολλανδίας, υπογεγραμμένη από τον ίδιο, τον Μάρκο φαν Μπάστεν και τον Ρουντ Γκούλιτ, για τη δημοπρασία του Charity Idols.

Μεταξύ των αντικειμένων που μπορεί να αποκτήσει κανείς είναι φανέλα της Πορτογαλίας με υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, φανέλα της Λίβερπουλ με υπογραφή του Γίργκεν Κλοπ, φανέλες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Άρη, του ΠΑΟΚ σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο και πολλών ομάδων ακόμα.

Ο Ράικαρντ, μάλιστα, έκανε share το ποστ στο facebook σχετικά με τη μεγάλη δημοπρασία που διαρκεί μέχρι και τις 5 Απριλίου και αφορά 18 φανέλες και σορτσάκια.

Η λίστα με τα αντικείμενα της δημοπρασίας

- Επίσημη φανέλα Λίβερπουλ υπογεγραμμένη από τον προπονητή της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ

- Επίσημη φανέλα Puma Μπορούσια Ντόρτμουντ υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα της σεζόν 2016/17

- Φανέλα φορεμένη Μάικ Τζέιμς από το ματς Παναθηναϊκός – Αρμάνι 74-61 με πιστοποιητικό γνησιότητας από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

- Φανέλα και σορτς του Άρη φορεμένα από τον Ντέβιν Μαρμπλ

- Φανέλα φορεμένη από τον Αντώνη Κόνιαρη από το παιχνίδι Άρης – ΠΑΟΚ 62-66 (22/10/16)

- Επίσημη φανέλα ΑΕΚ υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα της σεζόν 2016/17

- Φανέλα φορεμένη και υπογεγραμμένη από τον Στέλιο Μαλεζά από το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-0 (5/3/2017)

- Επίσημη φανέλα Ολυμπιακός υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα της σεζόν 2016/17

- Επίσημη φανέλα Παναθηναϊκός υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα της σεζόν 2016/17

- Επίσημη φανέλα ΑΕΚ υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα των Κυπελλούχων Ελλάδας της σεζόν 2015/16

- Φανέλα φορεμένη και υπογεγραμμένη από τον Ανδρέα Μπουχαλάκη από το παιχνίδι Πλατανιάς – Ολυμπιακός 2-2 (14/1/17)

- Φανέλα φορεμένη του Γρηγόρη Μάκου και υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα του Παναιτωλικού της σεζόν 2016/17

- Φανέλα φορεμένη του Χάρις Ντιλαβέρ και υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα του Πλατανιά της σεζόν 2016/17

- Φανέλα φορεμένη του Ενέα Γκακολάρι και υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα της Ξάνθης της σεζόν 2012/13

- Φανέλα φορεμένη του Κρίστιαν Μίλιεβιτς και υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα του Απόλλωνα Αθηνών της σεζόν 2015/16

- Φανέλα φορεμένη και υπογεγραμμένη από τον Γιάννη Γκαγκαλούδη της πρωταθλήτριας Τυνησίας της σεζόν 2013/14, Ετουάλ Σπορτίβ Ντι Σαχέλ

- Φανέλα φορεμένη του μπασκετικού Πανιωνίου υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα της σεζόν 2016/17

- Φανέλα φορεμένη του μπασκετικού Ηλυσιακού υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα της σεζόν 2016/17

Η οµάδα του διεθνούς Μη Κερδοσκοπικού Οργανισµού, Eleven Campaign ( elevencampaign.org), η οποία στηρίζει τη δημοπρασία του Charity Idols, διοργάνωσε την εκπαιδευτική εκδήλωση "Unite THEMALL" στο "The Mall Athens" από την Παρασκευή (31/3) μέχρι την Κυριακή (2/4).

Στους 11+1 ειδικά διαμορφωμένους σταθμούς που υπήρχαν σε όλους τους ορόφους παιδιά και… μεγάλα παιδιά όλων των ηλικιών έγιναν μέρος της δράσης, παίζοντας δωρεάν σε παιχνίδια και διαγωνισμούς με πλούσια δώρα. Παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας, γκελάκια με "χρώμα" έντονα φιλανθρωπικό, video games, μπιλιάρδο και μπόουλινγκ με στυλ… ποδοσφαιρικό και μέρος των δράσεων αποτελεί και η δημοπρασία με υπογεγραμμένες φανέλες όπως αυτές του Πελέ, του Κριστιάνο Ρονάλντο, της Εθνικής Ολλανδίας με τις υπογραφές των Γκούλιτ, Φαν Μπάστεν, Ράικαρντ αλλά και πολλές ακόμα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Photo credits: AP Photo/Hassan Ammar

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ