MARKET

Νέα σχόλια στο SPORT 24 για καλύτερο διάλογο και περιεχόμενο

Νέα σχόλια στο SPORT 24 για καλύτερο διάλογο και περιεχόμενο

To SPORT 24 αλλάζει, εξελίσσεται, προχωράει, με γνώμονα την ποιότητα της ενημέρωσης και τον ποιοτικότερο διάλογο των αναγνωστών. Ο νέος τρόπος σχολιασμού είναι η τρανή απόδειξη.

Εδώ και μερικές ημέρες, ο τρόπος σχολιασμού στο SPORT 24 άλλαξε και από το μηχανισμό Disqus περάσαμε στο μηχανισμό του Facebook. Πολλοί από εσάς, τους εκατομμύρια αναγνώστες, που μας κάνετε τη τιμή να είστε μέλη της παρέας και της καθημερινότητάς μας, αναρωτηθήκατε το γιατί.

Βασικό μας μέλημα από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε, ήταν η έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση, καθώς και ο διάλογος σε αθλητικά πλαίσια, μακριά από κραυγές, αντεγκλήσεις και επιθετικά μηνύματα. Με το νέο τρόπο σχολιασμού, οι αναγνώστες μπορούν να συνδεθούν επώνυμα μέσω του Facebook log in και να γράψουν την άποψή τους, ανοίγοντας διάλογο με τους υπόλοιπους αναγνώστες, καθώς και με τους δημοσιογράφους του SPORT 24.

Προχωρήσαμε στη συγκεκριμένη αναβάθμιση σχολίων, με στόχο οι συζητήσεις να γίνουν ακόμη πιο εποικοδομητικές και να καταγράφονται οι απόψεις (είτε διαφωνούν, είτε συμφωνούν με το εκάστοτε κείμενο) όλων εσάς, που έχετε δημιουργήσει αυτά τα χρόνια, μια μεγάλη παρέα. Μια παρέα που όλο και μεγαλώνει, αυξάνοντας παράλληλα τις ευθύνες μας για ακόμα καλύτερο περιεχόμενο και πιο εύχρηστες εφαρμογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ