MARKET

Μία περιπέτεια κάτω απ' τα αστέρια

Μία περιπέτεια κάτω απ' τα αστέρια

Θέλετε να βρεθείτε στη "γη της επαγγελίας του Μουντιάλ" και να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία ζωής; Πάρτε μέρος σε ένα βραδινό παιχνίδι χαμένου θησαυρού σε μια υπέροχη παραλία της Αττικής, λύστε τους γρίφους έχοντας τη βοήθεια των μπαταριών Energizer και εξασφαλίστε θέση. Μην χάνετε χρόνο, θα το λατρέψετε.

Καλοκαίρι, παραλία, θάλασσα, καλό φαγητό και ποδόσφαιρο. Πέντε μαγικές λέξεις που φτιάχνουν τον επίγειο ανδρικό παράδεισο. Αν έπρεπε να συγκεντρώσουμε τις επιθυμίες κάθε άνδρα που σέβεται τον εαυτό του και να τις "παντρέψουμε", θα φτιάχναμε το απόλυτο πακέτο φαντασίωσης. Γιατί κακά τα ψέματα, αυτή την περίοδο με μπάλα στα γήπεδα της Ρωσίας μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ και τις παραλίες να σε… ικετεύουν να τις επισκεφθείς και να τις απολαύσεις, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, πιο όμορφο, πιο ειδυλλιακό. Δώσε όλα τα παραπάνω σε έναν άνδρα και τον έχεις ευτυχισμένο και χαρούμενο για πάντα.

Την ώρα, λοιπόν, που ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει κατά ριπάς, ο Λιονέλ Μέσι ψάχνει τον τρόπο να… γίνει Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και η Αγγλία προσπαθεί να πείσει τους πάντες (και τον εαυτό της) ότι "αυτή την φορά θα είναι αλλιώς", είπαμε να δημιουργήσουμε μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει σε όλους αξέχαστη. Μια πρόκληση που αν σε βρει νικητή, θα σε οδηγήσει στη "γη της Επαγγελίας του Μουντιάλ". Μη μας πεις ότι δεν σε ιντριγκάρει η ιδέα;

Ποιος είναι ο τρόπος για να το καταφέρεις; Όχι, δεν θα σου ζητήσουμε να λύσεις τον κύβο του Ρούμπικ, ούτε να βρεις απαντήσεις στα υπαρξιακά διαγαλαξιακά ερωτήματα του Στίβεν Χόκινγκ για το σύμπαν. Τι πιο συναρπαστικό από ένα παιχνίδι χαμένου θησαυρού, βράδυ σε μία υπέροχη παραλία της Αττικής. Δέκα άντρες που θα προκύψουν από διαγωνισμό, θα μπορούν να πάρουν την κοπέλα τους ή τον φίλο τους και μαζί να συμμετάσχουν σε ένα interactive παιχνίδι που δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Πίστεψέ μας, αξίζει και με το παραπάνω. Η "γη της επαγγελίας" είναι εκεί και περιμένει!

Τα ζευγάρια που θα βρεθούν σε αυτή την υπέροχη παραλία, θα χρειαστεί να περπατήσουν μία απόσταση, λύνοντας γρίφους και να απαντούν σε ερωτήσεις, ανακαλύπτοντας στοιχεία με τρία μόνο εργαλεία: φακούς κεφαλής με μπαταρίες Energizer, ευρηματικότητα και συνεργασία. Μπορείς να συνεργαστείς με την κοπέλα σου ή τον κολλητό σου; Έχετε κοινούς κώδικες επικοινωνίας και ίδιο τρόπο σκέψης; Αυτή η εμπειρία θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις και πράγματα που μέχρι σήμερα ίσως δεν γνωρίζεις. Ειλικρινά, δεν πρέπει να χάσει κανείς αυτή την ευκαιρία. Το "έπαθλο" αξίζει κάθε θυσία, κάθε προσπάθεια, κάθε σκέψη...

Ένα βανάκι θα μεταφέρει τους διαγωνιζόμενους στην τοποθεσία και ένας ειδικός θα είναι εκεί για να παρέχει οδηγίες και να δώσει το σύνθημα της έναρξης. Το παιχνίδι θησαυρού θα περιέχει ερωτήσεις που θα σε ιντριγκάρουν. Είναι όσο διασκεδαστικό και συναρπαστικό ακούγεται και ακόμα παραπάνω. Με τις μπαταρίεςEnergizerγια σύμμαχο αυτή την ειδυλλιακή βραδιά, έχεις το απαραίτητο εφόδιο για να φτάσεις μέχρι την τελική νίκη. Έχεις τα κότσια; Δοκίμασέ το...

Θα αναρωτηθείς εύλογα " και το έπαθλο; Ποιο ακριβώς θα είναι το έπαθλο;".Το τελικό έπαθλο-θησαυρός όταν έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν όλα τα στοιχεία και απαντήσουν σωστά στις ερωτήσεις, θα είναι να βρεθούν στην μυστική παραλία της Αττικής. Εκεί θα απολαύσουν, σε ένα απίστευτο σκηνικό, έναν αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο οποίος θα προβληθεί σε γιγαντοοθόνη κάτω από τα αστέρια, μαζί άλλα μικρο-activities. Θα υπάρχουν όλες οι ανέσεις για μία ξεχωριστή εμπειρία, η οποία θα ικανοποιήσει κάθε "απαιτητικό" φίλαθλο, αλλά και την κοπέλα του ή τον φίλο του. Φυσικά κανένας από τους διαγωνιζόμενους δεν θα αποκλειστεί από το τελικό έπαθλο, μιας και σημασία έχει η προσπάθεια και όχι το το τελικό αποτέλεσμα!

Τι θα περιέχει η βραδιά;

Φαγητό με ένα full organized BBQ, μπύρες και αναψυκτικά. Ναι, ο ανδρικός παράδεισος στη γη!

Συσκευές που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι τυχεροί, όπως mini ραδιόφωνα και ανεμιστήρες που θα λειτουργούν με Energizer μπαταρίες.

Επιπλέον μικρά δώρα και εξτρά πληροφορίες από τουςpromoters.

Οι τυχεροί που θα προκύψουν μέσα από τον διαγωνισμό, θα ενημερωθούν για την τοποθεσία από την οποία θα τους παραλάβει το βαν και θα μεταβούν στην παραλία, ξεκινώντας το «ταξίδι» μέχρι τη νίκη και το έπαθλο που θα μείνει αξέχαστο. Με τη βοήθεια τηςEnergizer, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Απλά, δήλωσε συμμετοχή και γιατί όχι, να είσαι εσύ αυτός που θα απολαύσει αυτή την βραδιά!

powered by Typeform
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ