MARKET

March Madness για το Sport24.gr

March Madness για το Sport24.gr

Ο μήνας των μεγάλων ρεκόρ για το Sport24.gr. Ο Νούμερο 1 ψηφιακός αθλητικός προορισμός της Ελλάδας, πέτυχε μία σπουδαία επίδοση τον Μάρτιο, χάρη στη δική σας στήριξη.

Το Sport24.gr έσπασε όλα τα ρεκόρ επισκεψιμότητας στα 12 χρόνια παρουσίας του. Έφτασε τους 4.942.661 unique browsers (Πηγή ΑΤ Internet/ Μάρτιος 2017) και συνέτριψε το προηγούμενο ρεκόρ του που ήταν 4.306.880 από τον Σεπτέμβριο.

Τα ρεκόρ όμως συνεχίστηκαν. Την Πέμπτη 9 Μαρτίου με 668.821 (unique browsers), το Sport24.gr έσπασε πάλι τα κοντέρ σε επίπεδο ημέρας. Και η "εκτόξευση" συνεχίστηκε στα pageviews (81.927.322), νούμερο το οποίο αποτελεί το καλύτερο στην ιστορία του site.

Η έμφαση στο premium περιεχόμενο με τις video-παραγωγές και συνεντεύξεις, το ρεπορτάζ όλων των ομάδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η ανάλυση των γεγονότων, οι εμπεριστατωμένες απόψεις από τους κορυφαίους δημοσιογράφους της χώρας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ ήταν τα στοιχεία που έδωσαν για ακόμη μία φορά την πρωτιά στο Sport24.gr.

Η συνέντευξη του Αλέξη Αλεξανδρή η οποία προκάλεσε αντιδράσεις και συζητήσεις μεταξύ όλων των φιλάθλων της Ελλάδας, η κάλυψη του ντέρμπι "αιωνίων" στη Λεωφόρο και η πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ, ήταν τα θέματα που είχαν το μεγαλύτερο traffic από τους αναγνώστες του Sport24.gr.

Οι Έλληνες φίλαθλοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύτηκαν το Sport24.gr -του ομίλου 24Media- για την ενημέρωσή τους και όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του site έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για να πραγματοποιηθεί αυτό το σπουδαίο ρεκόρ που άγγιξε τους 5.000.000 Unique Visitors.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και που επιλέξατε εκ νέου το Sport24.gr ως πρώτη πηγή για την αθλητική ενημέρωση σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ