MARKET

Μαραθώνιος Ναυπλίου 2016: Υπηρεσίες Φωτογράφησης και Βιντεοσκόπησης των συμμετεχόντων

Μαραθώνιος Ναυπλίου 2016: Υπηρεσίες Φωτογράφησης και Βιντεοσκόπησης των συμμετεχόντων

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου, ανακοινώνει τις Νέες Πρωτοβουλίες για την αγωνιστική αποτύπωση της προσπάθειας των συμμετεχόντων.

Ανακοινώνει την δυνατότητα της απόκτησης της Φωτογραφίας του Τερματισμού, με την αποτύπωση του ονόματος και του χρόνου τερματισμού και την Βιντεοσκόπηση της προσπάθειας των συμμετεχόντων στις κατηγορίες των αγώνων με Χρονομέτρηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν δείγμα από τις Φωτογραφίες του Τερματισμού στον Παλαμήδειο άθλο το 2015, μέσω του παρακάτω συνδέσμου http://www.georgespyros.com/search/?n=georgespyros&scope=node&scopeValue=s9vKsZ&c=photos&q=10015 .

Η απόκτηση της Φωτογραφίας του τερματισμού είναι δωρεάν. Την παραγωγή θα κάνει το Φωτογραφικό πρακτορείο sports photography ( www.georgespyros.com )

Οι ενδιαφερόμενοι επίσης μπορούν να δουν ένα δείγμα Προσωπικής Ταινίας από το 2015 ( https://youtu.be/UNESxtOWuIQ ), καθώς και να κάνουν την προ-κράτηση τους για το 2016 μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://irewind.com/go/presale/channel/327 με μόλις 8€ (τιμή προ-κράτησης).

"Με την τεχνολογία της iRewind η προσωπική σου ταινία (video clip), θα σου παραδοθεί σε 48 ώρες μέσω email (link) σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας (High Definition), για να μοιραστείς την εμπειρία σου με όλους όσους θέλεις στο κινητό σου και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης".

"Κράτα τις αναμνήσεις ζωντανές με μία μοναδική δική σου Φωτογραφία και ένα μοναδικό δικό σου video του αγώνα".

Περισσότερες πληροφορίες στο κέντρο εγγραφών στο Ναύπλιο την Παρασκευή και το Σάββατο 4 και 5 /03/16.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ