MARKET

Η Stoiximan στηρίζει έμπρακτα τον Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"

Η Stoiximan στηρίζει έμπρακτα τον Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"

Η Stoiximan.gr ως υπερήφανος χορηγός είναι δίπλα στον αθλητισμό. Επόμενο ραντεβού, ο 11ος ΝΝ Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος", την Κυριακή 3 Απριλίου, στην Θεσσαλονίκη.

Η πρώτη Κυριακή του Απριλίου (3/4) είναι αφιερωμένη από τη Θεσσαλονίκη στον 11ος ΝΝ Διεθνής Μαραθώνιος “Μέγας Αλέξανδρος” και σε ένα τέτοιο μεγάλο αθλητικό γεγονός η Stoiximan.gr όχι μόνο δεν μένει αμέτοχη στις εξελίξεις αλλά αναλαμβάνει ρόλο πρωταγωνιστή.

"Είναι μεγάλη χαρά να βρισκόμαστε σήμερα στην Θεσσαλονίκη και τιμή για τη Stoiximan, η έμπρακτη στήριξη του ΝΝ 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» , μιας διοργάνωσης που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που διεξάγονται στη χώρα μας, προσελκύοντας χιλιάδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς, αλλά κυρίως -και αυτό έχει ιδιαίτερη αξία για εμάς- προσελκύοντας χιλιάδες πολίτες που αγαπούν τον αθλητισμό αποτελώντας μέρος πια της ιστορίας της Θεσσαλονίκης.

Η Stoiximan, υλοποιώντας το πλάνο της για επένδυση στον ελληνικό αθλητισμό, συμμετέχει στον Μαραθώνιο ως μεγάλος χορηγός, ευθυγραμμιζόμενη πλήρως με το σκοπό αλλά και το μήνυμα αυτής της διοργάνωσης.

Ο Σκοπός είναι η προαγωγή της γενικότερης συμμετοχής στον αθλητισμό, μέσα από μια τέτοια μαζική εκδήλωση.Το Μήνυμα είναι η προβολή ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Βασική αποστολή μας αποτελεί η στήριξη του ελληνικού αθλητισμού και των διοργανώσεων που προάγουν αυτό που ονομάζουμε "μαζικό αθλητισμό" και προβάλουν υψηλά κοινωνικά πρότυπα, αναδεικνύοντας τις αρετές και τις αξίες του "ευ αγωνίζεσθαι" και της "ευγενούς άμιλλας", τονίζει ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της Stoiximan.gr, και συνεχίζει:

Η Stoiximan στηρίζει έμπρακτα τον Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"

"Θέλω όμως να υπογραμμίσω πως συμμετέχουμε σε αυτήν την κορυφαία δρομική διοργάνωση, κοινωνική εκδήλωση θα την έλεγα εγώ, που πραγματοποιείται σε μια πόλη, ταυτόσημη με την αθλητική παιδεία και τις επιτυχίες στον αθλητισμό. Από την πλευρά μας όμως η συμμετοχή μας ως Stoiximan δεν εξαντλείται στη χορηγία.

Πιστοί στο μεγάλο μας πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας που υλοποιούμε τα τελευταία δύο χρόνια θα αξιοποιήσουμε την παρουσία μας με κοινωνικές δράσεις που ξεκινούν από εθελοντική αιμοδοσία τις ημέρες πριν από το αγώνα, σε περιβαλλοντικές δρασεις την ημέρα του αγώνα και κυρίως στην ενίσχυση ιδρυμάτων για παιδιά στην περιοχή στο πλαίσιο του προγράμματος μας «Μικροί Ήρωες».

Αλλά γι αυτά θα μας επιτρέψετε να πούμε περισσότερες λεπτομέρειες την επόμενη εβδομάδα. Το μόνο που θέλουμε να επισημάνουμε είναι ότι για εμάς είναι μια γιορτή όχι μόνο για τους δρομείς αλλά και τις οικογένειες τους τους φίλους τους και όλη τη Θεσσαλονίκη.

Η Stoiximan στηρίζει έμπρακτα τον Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"

Στο αγώνα της επόμενης Κυριακής, θα δώσουν το παρόν με τη Stoiximan Running Team και οι:

- Λευτέρης Πετρούνιας (Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους κρίκους),

- Αννα Κορακακη (πρωταθλητρια Ελλαδος στη σκοποβολη) και οι 2 μεγαλα φαβορι για κατακτηση μεταλλιων στους Ολυμπιακους Αγωνες του ΡΙΟ, μαζί με

- τη Βασιλική Μιλλούση (Πρωταθλήτρια στη Δοκό) και

- τη Ράνια Ρεμπούλη (Μαραθωνοδρόμο και μεγάλη νικήτρια του πρόσφατου ημιμαραθωνίου της Αθήνας)

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι θα συμβάλλουμε από τη θέση που μας αναλογεί στην υλοποίησης μιας απόλυτα επιτυχημένης διοργάνωσης που θα δώσει χαρά στους συμμετέχοντες και θα παρακινήσει και θεατές να συμμετάσχουν και αυτοί του χρόνου. Αυτό θα είναι κέρδος για όλους!

Σας περιμένουμε για δωρεάν εγγραφή στο γυάλινο περίπτερο μας στην παραλία της Θεσσαλονίκης

Stoiximan Running Team: https://www.facebook.com/groups/StoiximanRunningTeam/

Stoiximan Marathon Spot:

Δρόσος Χριστόπουλος (Γεν. Διευθυντής ΝΝ 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"): "Η διαδρομή του ΝΝ 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου ‘ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’, που ενώνει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη, είναι ιστορική. Η φετινή διαδρομή έχει δύο μικρές βελτιώσεις, αφού οι Μαραθωνοδρόμοι θα ξεκινήσουν σε ευθεία και ελαφρώς κατηφόρα, ενώ ο τερματισμός θα γίνει 180μ. μετά το Λευκό Πύργο. Η βελτιωμένη διαδρομή είναι χαμηλού βαθμού δυσκολίας και αν ο καιρός μας βοηθήσει, όπως δείχνουν οι προβλέψεις, θα έχουμε και υψηλές επιδόσεις".

Κώστας Γιαννόπουλος (πρόεδρος του "Χαμόγελο του Παιδιού"): "Ευχαριστώ την Ο.Ε. που μας έδωσε αυτόν τον υπεύθυνο ρόλο να περάσουμε τα μηνύματα των παιδιών, η καθαρότητα και η αγνότητα των οποίων μας είναι απαραίτητη σήμερα. Η Ο.Ε. πήρε την απόφαση να φυτέψει συμβολικά μια ελιά και θα διασφαλίσουμε ότι θα γίνει με τον καλύτερο τρόπο η φύτευση. Παράλληλα, θα συλλέξουμε είδη για τα ελληνόπουλα και τα προσφυγόπουλα. Στις 07:45 το πρωί της Κυριακής 3 Απριλίου, τα φορτηγά του ‘Χαμόγελου του Παιδιού’ θα είναι εκεί για τη συλλογή των αγαθών, πριν από τον Αγώνα 1.00μ. των Μαθητών Δημοτικών Σχολείων".

Η Stoiximan στηρίζει έμπρακτα τον Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"

Φανή Χαλκιά (υπεύθυνη Μάρκετινγκ της διοργάνωσης): "Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο Θεσσαλονίκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και όλους τους φορείς που μας στηρίζουν, όπως βέβαια και τους εθελοντές. Για δεύτερη χρονιά μας στηρίζει η ΝΝ, που φέτος είναι Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης και την ευχαριστούμε πολύ, όπως και την Stoiximan, που είναι κοντά μας ως ο Μέγας Χορηγός μας. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους Επίσημους Χορηγούς μας, τους Επίσημους Υποστηρικτές, τους Προμηθευτές, καθώς και τους Χορηγούς Επικοινωνίας. Είμαστε στην τελική ευθεία και περιμένουμε με τεράστια χαρά αυτή τη μεγάλη γιορτή, που κάθε χρόνο γιγαντώνεται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ