MARKET

Η Stoiximan προσκαλεί τους "Μικρούς Ήρωες" σε δεύτερο κυνήγι γνώσεων και εμπειριών!

Η Stoiximan προσκαλεί τους "Μικρούς Ήρωες" σε δεύτερο κυνήγι γνώσεων και εμπειριών!

To πρόγραμμα «Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» το οποίο ξεκίνησε να υλοποιεί η Stoiximan το 2017, ως μέρος του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ξεκινά τη Β΄ φάση του, με στόχο τη συμμετοχή περισσότερων από 12.000 μαθητών Δημοτικών σχολείων , χωρίς κόστος, σε εκπαιδευτικά προγράμματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Οι «Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» αποτελούν έναν εκ των δύο πυλώνων του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας της Stoiximan «Μικροί Ήρωες» - με δεύτερο το «Οι Μικροί Ήρωες Ταξιδεύουν» που απευθύνεται σε μαθητές απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών , η οποία αποσκοπεί στο να χρωματίσει την εκπαιδευτική καθημερινότητα των μαθητών Γ’ και Δ’ τάξης του Δημοτικού, και να τους προσκαλέσει σε μία συναρπαστική εξερεύνηση.

Η κάθε συμβολή στην ενίσχυση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, η κίνηση της περιέργειας και φαντασίας και η προσφορά νέων ερεθισμάτων, ανοίγουν το δρόμο για ανάπτυξη, δημιουργία και ενθουσιασμό, που θρέφουν τα «μικρά θαύματα» της χώρας μας και ανοίγουν καινούργιους δρόμους.

Σε αυτόν τον καμβά, η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο στην Ελλάδα, στη βάση της στρατηγικής της ανάπτυξης, επενδύει σε συνεργασίες και πρωτοβουλίες που υλοποιούν τη δέσμευσή της για υπεύθυνη και αξιόπιστη εταιρική δράση, αναπτύσσοντας ένα διευρυμένο και πολύπλευρο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Αντλώντας ενέργεια από την επιτυχία της Α’ φάσης του προγράμματος, κατά την οποία 5502 μαθητές από 107 σχολεία της Αττικής και Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν χωρίς κόστος Μουσεία και ιδρύματα και παρακολούθησαν εκπαιδευτικά προγράμματα εκτός των σχολικών ορίων, ολοκληρώθηκε πλέον η οργάνωση της Β’ φάσης, η οποία είναι έτοιμη να ξεκινήσει, και συμπεριλαμβάνει εξορμήσεις σε μουσεία και ιδρύματα της Αττικής, όπως το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, το Εθνικό Αστεροσκοπείο, το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, το Μουσείο Μπενάκη (Παιχνιδιών), το Μουσείο Πειραμάτων και το STEM Education, καθώς και το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, το ΝΟΗΣΙΣ – Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας και το Ολυμπιακό Μουσείο της Θεσσαλονίκης.

Η διαδικασία για την ένταξη των μαθητών στο Πρόγραμμα είναι απλή. Εκπαιδευτικοί και Σύλλογοι Γονέων, μπορούν να επιλέξουν ένα από τα διαθέσιμα Εκπαιδευτικά Προγράμματα, τα οποία είναι διαθέσιμα και βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα, να συμπληρώσουν την αίτηση ανά πόλη ενδιαφέροντος και στη συνέχεια να προχωρήσουν στην απευθείας επικοινωνία με τον αρμόδιο υπεύθυνο, κάνοντας τη σχετική κράτηση ημέρας και ώρας για την τάξη τους. Σημειώνεται ότι με κάθε αίτηση του προγράμματος ‘Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν’, δηλώνεται και ότι γίνονται αυτόματα δικαιούχοι των δωρεάν εισιτηρίων του προγράμματος. Σε πρώτη φάση, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι τάξεις Γ’ και Δ’ Δημοτικού όλων των Δημοτικών Σχολείων της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ της Stoiximan, σε σχετική ανακοίνωση για την έναρξη της Β΄φάσης του προγράμματος, δήλωσε: " Θεωρούμε καθήκον μας να προσφέρουμε και να συμβάλουμε, με όποιο τρόπο μπορούμε στην ανάπτυξη της κοινωνίας μας. Το επιτυχημένο πρόγραμμα που γεννήθηκε από την ομάδα της Stoiximan, "Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν", αποτελεί για εμάς μια μεγάλη πηγή ενέργειας και έμπνευσης, την οποία δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε ζωντανή και να τη βελτιώνουμε σε κάθε καινούργια της φάση".

Περισσότερες πληροφορίες στο www.iroes.gr/mikroi-iroes-mathainoun/


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ