MARKET

Η κατάλληλη τηλεόραση για να απολαύσεις το Μουντιάλ

A man watches a TV news reporting about the World Cup final match between Germany and Argentina at Seoul Railway Station in Seoul, South Korea, Monday, July 14, 2014. (AP Photo/Lee Jin-man)
A man watches a TV news reporting about the World Cup final match between Germany and Argentina at Seoul Railway Station in Seoul, South Korea, Monday, July 14, 2014. (AP Photo/Lee Jin-man) AP

Μην αργείς! Το παγκόσμιο κύπελλο ξεκίνησε. Βρες την πιο ξεχωριστή τηλεόραση και ζήσε το Μουντιάλ σαν να είσαι εκεί. Ο απόλυτος οδηγός για να επιλέξεις τηλεόραση μουντιαλικού επιπέδου, είναι εδώ!

Το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου έχει ήδη ξεκινήσει και δισεκατομμύρια θεατών σε ολόκληρο τον πλανήτη θα στηθούν μπροστά από τις τηλεοράσεις τους για να απολαύσουν το απόλυτο ποδοσφαιρικό υπερθέαμα.

Εσύ είσαι έτοιμος; Έχεις φροντίσει να προμηθευτείς την κατάλληλη τηλεόραση, ώστε να μαζευτείς με την παρέα και να ζήσετε τη μουντιαλική εμπειρία στον υπέρτατο βαθμό;

Δεν αρκεί μία απλή τηλεόραση. Πλέον, είναι η καλύτερη στιγμή να αποκτήσεις μία τηλεόραση μεγαλύτερων διαστάσεων, αφού είναι πιο προσιτές από ποτέ. Αναβάθμισε την τηλεόρασή σου, κάνοντας δική σου μία με οθόνη άνω των 55 ιντσών, για ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης.

Η κατάλληλη τηλεόραση για να απολαύσεις το Μουντιάλ

Όλα τα κορυφαία brands είναι διαθέσιμα στον Κωτσόβολο. Samsung,LG,SONY,Philips,JVC, αλλά και Hisense, που είναι επίσημος χορηγός της διοργάνωσης.

Και εκτός του μεγέθους της τηλεόρασης, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για να την αλλάξεις.

Γιατί να μην έχεις κορυφαία ανάλυση 4Κ, που έχει 4πλάσια ανάλυση σε σχέση με μιαFullHD;

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις κορυφαίες τεχνολογίες οθόνης όπως της Samsung QLED, της LG OLED, της Sony OLED.

Η κατάλληλη τηλεόραση για να απολαύσεις το Μουντιάλ

Να πάρεις τηλεόραση με τεχνολογίες απεικόνισης, όπωςHDR&LocalDimmingπου ενισχύει τις αντιθέσεις και αποδίδει καλύτερα το μαύρο και κατ' επέκταση τα χρώματα.

Και φυσικά να ζήσεις έναν ατελείωτο κόσμο ψυχαγωγίας μέσω μιας SmartTV με δυνατότητα σύνδεσης με λοιπές έξυπνες συσκευές.

Για να μάθετε όσα θέλετε για τις τεχνολογίες τωνLG,Samsung και Sony, μπορείτε να διαβάσετε εδώ και μπορείτε να αποκτήσετε την τηλεόραση που θέλετε στο www.kotsovolos.gr.

AP Photo/Lee Jin-man

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ