MARKET

Η Black Friday έρχεται ξανά στα Public!

Η Black Friday έρχεται ξανά στα Public!

Η δεύτερη Black Friday έρχεται ξανά στα καταστήματα Public, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου. Ετοιμαστείτε να αποκτήσετε τα πιο νέα τεχνολογικά προϊόντα σε μοναδικές τιμές.

H τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου πλησιάζει και ήρθε η ώρα για την Black Friday. Η παγκόσμια γιορτή της τεχνολογίας, η οποία ξεκίνησε από τις ΗΠΑ, δίνει τη δυνατότητα απόκτησης όλων των προϊόντων σε φανταστικές τιμές κι απίθανες προσφορές.

Το Public είναι η ελληνική αλυσίδα που έφερε τη Black Friday και φέτος το ξανακάνει. Φτιάξτε εγκαίρως μια λίστα με τις αγορές σας για την τελευταία Παρασκευή του τρέχοντος μήνα (24/11).

Η κατηγοριοποίηση σε απαραίτητα/σημαντικά και nice to have/ξεχωριστά θα σας βοηθήσει στην καλύτερη ταξινόμηση των προτεραιοτήτων σας.

Ετοιμαστείτε από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (23/11) σε online επίπεδο και μόλις μπει η Παρασκευή θα ενεργοποιηθούν οι προσφορές στο eshop. Μια εγγραφή στο newsletter σίγουρα θα σας βοηθήσει για να μπορέσετε να προλάβετε τις καλύτερες τιμές και προσφορές.

Βεβαιωθείτε ότι η πιστωτική σας κάρτα διαθέτει υπόλοιπο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και τις προσφορές δόσεων που δυστυχώς δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν με χρεωστικές κάρτες. Η Black Friday... έρχεται, προτιμήστε τα Public και προλάβετε μοναδικά προϊόντα σε μοναδικές τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ