MARKET

Φωτογραφία Τερματισμού συμμετεχόντων

Φωτογραφία Τερματισμού συμμετεχόντων

Σημαντικές παροχές και δώρα προς όλους τους δρομείς που θα συμμετάσχουν έχουν προβλεφθεί από την Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων Ιστορικής Μνήμης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης στις 4 Οκτωβρίου 2015, στη Νέα Σμύρνη.

Τη Φωτογραφία Τερματισμού με το όνομα και το χρόνο κατάταξης θα πάρουν δωρεάν όλοι οι συμμετέχοντες στις κατηγορίες των αγώνων με χρονομέτρηση, ενώ αναμνηστικές φωτογραφίες θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της διαδρομής και θα δοθούν στη συνέχεια σε όλους τους δρομείς.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν δωρεάν, αμέσως μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων, τη φωτογραφική αποτύπωση της προσωπικής τους αγωνιστικής προσπάθειας και την κατάκτηση του προσωπικού τους στόχου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το δείγμα από Φωτογραφίες Τερματισμού σε αγώνες στο www.georgespyros.com . Την παραγωγή θα κάνει το Φωτογραφικό Πρακτορείο sports photography.

Εκτός από τις δωρεάν φωτογραφίες θα δοθούν επίσης στους συμμετέχοντες δρομείς συλλεκτικά T-shirt υψηλής ποιότητας με εικαστικό του γνωστού ζωγράφου Αλέκου Φασιανού, βαρύτιμο μετάλλιο τερματισμού, τσάντα πλάτης, ενώ θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με την τεχνολογία Chip.

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέσα από την ιστοσελίδα, στα γραφεία του Αθλητικού τμήματος του Δήμου Νέας Σμύρνης και στα εκδοτήρια εισιτηρίων του άλσους Νέας Σμύρνης.

  • Τμήμα Αθλητισμού (Ελ Βενιζέλου 78, 1ος όροφος). Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 14:00 και 17:00 – 20:00. Σάββατο 10:00 – 14:00. Τηλ. 210 9350276

  • Άλσος Νέας Σμύρνης (Ελ Βενιζέλου) . Δευτέρα – Παρασκευή 18:00 – 22:00. Τηλ. 213 2025922

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ