MARKET

Επίθεση κατά του Δημήτρη Κανελλάκη

Επίθεση κατά του Δημήτρη Κανελλάκη

Aνανδρη επίθεση δέχτηκε ο αρθρογράφος της Μetrosport και παραγωγός του Metropolis 95.5 Δημήτρης Κανελλάκης.

Αγνωστοι πυρπόλησαν το αυτοκίνητό του, τα ξημερώματα του Σαββάτου (9/4), έξω από το σπίτι του.

Ο όμιλος Metromedia έχει διαθέσει πολλά στοιχεία στις διωκτικές αρχές για να προχωρήσουν και στη σύλληψη των δραστών.

Η εφημερίδα Metrosport, ο ραδιοφωνικός σταθμός Metropolis 95.5 και γενικότερα ο όμιλος εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για τη μαφιόζικη ενέργεια και τη θερμή συμπαράστασή τους στον Δημήτρη Κανελλάκη και την οικογένειά του.

Εν τω μεταξύ, ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τη μαφιόζικη επίθεση κατά του Δημήτρη Κανελλάκη εξέδωσε την Κυριακή ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου εκφράζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την καταδίκη και τον αποτροπιασμό του για το μαφιόζικο χτύπημα κατά του Δημήτρη Κανελλάκη, μέλους του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Οι άγνωστοι που τα ξημερώματα του Σαββάτου πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του συναδέλφου με μεθόδους υποκόσμου, με στόχο τη φίμωσή και τρομοκράτηση του και συνεπώς την ίδια την ελευθεροτυπία, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ελεύθερες και ανεξάρτητες φωνές στη δημοσιογραφία, δεν «πυρπολούνται», δεν φιμώνονται, δεν σιγούν.

Για την μαφιόζικη ενέργεια εναντίον του συναδέλφου μας, που μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και σε θύματα, ο ΠΣΑΤ καλεί τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές - που ήδη έχουν ξεκινήσει την διερεύνηση της υπόθεσης - να προχωρήσουν άμεσα και αποτελεσματικά και να φτάσουν στην αποκάλυψη των ηθικών και φυσικών αυτουργών της.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΤ συμπαραστέκονται πλήρως στο συνάδελφο Δημήτρη Κανελλάκη και βρίσκονται δίπλα του στην δύσκολη αυτή στιγμή που βιώνει. Το μόνο σίγουρο είναι πως, ούτε ο συνάδελφος, ούτε ο ΠΣΑΤ και οι Αθλητικοί Συντάκτες, πρόκειται να καμφθούν από τέτοιες μαφιόζικες ενέργειες. Οι εμπνευστές και αυτουργοί τους θα μας βρίσκουν σταθερά και αποφασιστικά απέναντι τους", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ.

H Nova καταδικάζει το χτύπημα στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κανελλάκη

"Η Nova εκφράζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την καταδίκη και τον αποτροπιασμό της για το άνανδρο χτύπημα κατά του δημοσιογράφου Δημήτρη Κανελλάκη, καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου, άγνωστοι πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του σε μία ενέργεια που παραπέμπει σε μαφιόζικες μεθόδους.

Η Nova ζητά την πλήρη διελεύκανση της υπόθεσης, προκειμένου να αποκαλυφθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, ενώ παράλληλα, στέκεται με κάθε τρόπο στο πλευρό του Δημήτρη Κανελλάκη και της οικογένειας του, εκφράζοντας την πλήρη συμπαράσταση της."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ