MARKET

Έβρισαν και κυνήγησαν τον Ζουράρι

Συνεδρίαση της Βουλής των Εφήβων, με τη συμμετοχή 300 μαθητών που αναδείχθηκαν μέσω εκπαιδευτικού προγράμματος την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι να αποτελέσει μία ευκαιρία ανάδειξης καλών πρακτικών, ανταλλαγής εμπειριών, συμμετοχής σε συλλογικές δράσεις, αλλά και νέων ιδεών και προτάσεων των μαθητών προς αυτή την κατεύθυνση.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνεδρίαση της Βουλής των Εφήβων, με τη συμμετοχή 300 μαθητών που αναδείχθηκαν μέσω εκπαιδευτικού προγράμματος την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι να αποτελέσει μία ευκαιρία ανάδειξης καλών πρακτικών, ανταλλαγής εμπειριών, συμμετοχής σε συλλογικές δράσεις, αλλά και νέων ιδεών και προτάσεων των μαθητών προς αυτή την κατεύθυνση. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Θύμα επίθεσης κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία έπεσε ο τέως υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις.

Μαζικό αποδείχθηκε το συλλαλητήριο για το Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη, με χιλιάδες κόσμου να δίνουν ραντεβού μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 90.000 πολίτες, διαδήλωσαν για το Μακεδονικό ζήτημα.

Κατά τη διάρκεια ωστόσο του συλλαλητηρίου είχαμε επεισόδιο με θύμα τον Κώστα Ζουράρι.

Συγκεκριμένα, ο κ.Ζουράρις θέλησε να δώσει το παρών στο συλλαλητήριο, ωστόσο μια ομάδα συγκεντρωμένων του επιτέθηκε λεκτικά και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας, που φυγάδευσε τον κ.Ζουράρι, πριν τον επεισόδιο λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Το επεισόδιο αυτό έρχεται στον απόηχο των σχολίων του κ.Ζουράρι κατά του Ολυμπιακού και του Άρη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, που ήταν η αιτία άλλωστε για την παραίτησή του από την κυβέρνηση.

Με πληροφορίες από το NEWS247.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ