ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κλείστε θέση στον Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"

Κλείστε θέση στον Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"

Το Sport24.gr δίνει τη δυνατότητα σε είκοσι (20) φίλους του αθλητισμού να κλείσουν θέση και να συμμετάσχουν στον Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" που θα διεξαχθεί στη Μακεδονία στις 3 Απριλίου.

Η διεξαγωγή του 11ου Διεθνή Μαραθωνίου "Μέγας Αλέξανδρος" είναι ένα από τα κορυφαία αθλητικά event που θα πραγματοποιηθούν στη χώρα μας φέτος. Οι δρομείς θα ξεκινήσουν από την Πέλλα και θα καταλήξουν στη Θεσσαλονίκη. Με το αγωνιστικό πρόγραμμα να περιλαμβάνει τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ. καθώς και τον Δρόμο 1.000μ για μαθητές Δημοτικών Σχολίων, περισσότεροι από 15.000 δρομείς αναμένεται να δώσουν το "παρών".

Το Sport24.gr δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του αθλητισμού να κλείσουν θέση για τον Μαραθώνιο, μέσω του διαγωνισμού που ξεκίνησε να "τρέχει" και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 8 Μαρτίου. Με τον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" να συνοδεύεται από ένα διευρυμένο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης, στόχο να συγκεντρώσει έσοδα προς όφελος κοινωφελών ιδρυμάτων - οργανώσεων, που επιτελούν αξιοθαύμαστο έργο, το ενδιαφέρον θα είναι πολύ μεγάλο.

Μην χάσετε την ευκαιρία να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό και -εφόσον έχετε την τύχη με το μέρος σας- να κλείσετε θέση. Παρόντες στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Βόρειας Ελλάδας θα είναι και πολλοί σημαντικοί εκπρόσωποι του ελληνικού αθλητισμού, ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται ο Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Βασίλης Τσολακίδης και ο παγκόσμιος πρωταθλητής της κωπηλασίας Γιάννης Κουρκουρίκης, που φρόντισαν να δηλώσουν συμμετοχή στο Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ..

TAGS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ