ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε μια εκπληκτική VR μάσκα DLODLO Η2 από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Κερδίστε μια εκπληκτική VR μάσκα DLODLO Η2 από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Θέλετε να ζήσετε την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας (VR – Virtual Reality) και να ταξιδέψετε σ’ έναν υπέροχο ψηφιακό κόσμο; Αν, ναι, πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του χχ.gr και μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός που θα κερδίσει την εκπληκτική VR μάσκα DLODLO Η2, αξίας, 89,90€ προσφορά της ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Η DLODLO μάσκα VR H2 είναι συμβατή με Android Smartphones από 4.7 έως 5.7 ίντσες και είναι το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα εικονικής πραγματικότητας (VR) στον κόσμο με αισθητήρα αναγνώρισης των κινήσεων του κεφαλιού 9 αξόνων (9-axis sensor), οποίος σε συνδυασμό με τον αλγόριθμο πρόβλεψης των κινήσεων σας, προσφέρει υψηλότατο επίπεδο ακρίβειας στην ομαλή παρακολούθηση του περιεχομένου. Διαθέτει πάνελ και πλήκτρα ελέγχου, αλλά και υποδοχή σύνδεσης με το Smartphone μέσω micro USB. Είναι εύκολη και άνετη στη χρήση, με πλήθος περιεχομένου στην εφαρμογή DLODLO VR APP για παιχνίδια και ταινίες.

Κερδίστε μια εκπληκτική VR μάσκα DLODLO Η2 από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Μπορείτε να βρείτε την VR μάσκα DLODLO Η2 αποκλειστικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στην καρδιά της τεχνολογίας, μαζί με μια μεγάλη ποικιλία από προηγμένες συσκευές και smart gadgets, όπως wearables, drones, action cameras, τηλεοράσεις, gaming & κονσόλες, αλλά και Smartphones, Tablets και αξεσουάρ. Συσκευές που αλλάζουν τον τρόπο που ζείτε την τεχνολογία, προσφέροντάς σας μια συναρπαστική ψηφιακή εμπειρία.

TAGS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ