ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε 15 δωρεάν συμμετοχές για τον αγώνα Endomarch Night Run 2017

Κερδίστε 15 δωρεάν συμμετοχές για τον αγώνα Endomarch Night Run 2017

To Sport24.gr, σε συνεργασία με την μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, Stoiximan.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 15 δωρεάν συμμετοχές στον αγώνα Endomarch Night Run 2017.

H Stoiximan.gr, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, ενώνει τις δυνάμεις της με το παγκόσμιο κίνημα του Endomarch, της διοργάνωσης που συνδέει τον αθλητισμό με την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για την Ενδομητρίωση, τη χρόνια γυναικεία πάθηση που ταλαιπωρεί χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Το Endomarch Piraeus Night Run by Stoiximan.gr, το οποίο θα διεξαχθεί στις 20 Μαΐου στον Πειραιά, αναμένεται και φέτος να προσελκύσει χιλιάδες ερασιτέχνες και επαγγελματίες δρομείς, οι οποίο μέσα από την συμμετοχή τους στις τρεις αγωνιστικές διαδρομές θα περάσουν το μήνυμα της έγκαιρης διάγνωσης, της περίθαλψης αλλά και της σωστής αντιμετώπισης της ενδομητρίωσης. Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται αγώνες δρόμου και πορείες σε 63 πόλεις/ χώρες σε όλο τον κόσμο.

Αναφορικά με την συμμετοχή της Stoiximan στο Endomarch Piraeus Night Run/March by StoiximanGR, o Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της εταιρείας, υπογράμμισε: "Συμμετέχουμε φέτος ως ονομαστικός χορηγός της διοργάνωσης, στο πλαίσιο της γενικότερης φιλοσοφίας μας να στηρίζουμε τον αθλητισμό και τις κοινωνικές δράσεις που δημιουργούν μια άμεση παρέμβαση στην κοινωνία. Η συγκεκριμένη διοργάνωση, έχει καταφέρει να συνδυάσει αρμονικά τον αθλητισμό, και συγκεκριμένα τον μαζικό αθλητισμό με έναν ευγενή κοινωνικό σκοπό. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι για ακόμη μια χρονιά ο κόσμος θα συμμετέχει μαζικά στον αγώνα και θα στείλουμε όλοι μαζί το δικό μας μήνυμα αλληλεγγύης από την Ελλάδα. Η Stoiximan βρίσκεται παρούσα στον Πειραιά καθώς και όπου υπάρχει αθλητισμός, όπου προάγονται τα αθλητικά ιδεώδη και όπου μπορεί να συνεισφέρει και να στηρίζει κοινωνικές δράσεις".

Μέρος των Εσόδων του "Endomarch " θα δοθούν και στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Πειραιά, στηρίζοντας μια σημαντική προσπάθεια προς όφελος των γυναικών και την καταπολέμηση της βίας.

Η Stoiximan υλοποιεί εκτεταμένες δράσεις ενίσχυσης του αθλητισμού, στηρίζοντας αθλητές, εθνικές ομάδες, αθλητικές διοργανώσεις και εθνικά πρωταθλήματα, ενώ συμβάλει στην στήριξη κοινωνικών δομών και οργανισμών που λειτουργούν και αναπτύσσουν σημαντικό έργο στην Ελλάδα, ως αναπόσπαστο μέρος της αποστολής και του οράματός της.

To Sport24.gr, σε συνεργασία με την μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 15 δωρεάν συμμετοχές στον αγώνα Endomarch Night Run 2017.

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής:

TAGS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ