ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε 15 εισιτήρια για την πρεμιέρα της ταινίας Hitman: Πράκτορας Νο.47

Κέρδισε 15 εισιτήρια για την πρεμιέρα της ταινίας Hitman: Πράκτορας Νο.47

Πάρε μέρος δωρεάν στο διαγωνισμό και δες πρώτος την ταινία στις 19/8, μία ημέρα πριν κυκλοφορήσει στις αίθουσες!

Η προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί τηνΤετάρτη 19 Αυγούστουστον κινηματογράφοOdeonKosmopolisστην αίθουσα 1, στις21.00. Δήλωσε τώρα συμμετοχή και δες την ταινία, μία ημέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία της στις αίθουσες από την Odeon.

ΟΠράκτοραςNo.47έχει σχεδιαστεί γενετικά με σκοπό να αποτελέσει την τέλεια φονική μηχανή. Είναι επαγγελματίας εκτελεστής και το όνομά του έχει προκύψει από τα δύο τελευταία ψηφία τουbarcodeπου υπάρχει σαν τατουάζ στο πίσω μέρος του λαιμού του. Είναι το αποκορύφωμα δύο δεκαετιών έρευνας -και 46 προηγούμενων παρόμοιων πρακτόρων-κλώνων- με αξεπέραστη δύναμη, ταχύτητα, αντοχή και ευφυΐα.

Ο τελευταίος του στόχος είναι μια τεράστια εταιρεία που σχεδιάζει να ξεκλειδώσει το μυστικό του παρελθόντος του ΠράκτοραNo. 47 για να δημιουργήσει έναν στρατό δολοφόνων με ικανότητες που ξεπερνούν ακόμη και τις δικές του. Ενώνοντας τις δυνάμεις του με μια νέα γυναίκα που μπορεί να έχει το μυστικό για να ξεπεράσουν τους πανίσχυρους και μυστηριώδεις εχθρούς τους, ο ΠράκτοραςNo. 47 έρχεται αντιμέτωπος με συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις ρίζες του, αλλά και με τον πιο θανάσιμο εχθρό του σε μια επική μάχη.

TAGS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ