MARKET

Αυτό είναι το μοναδικό gadget που χρειάζεσαι στη ζωή σου

Αυτό είναι το μοναδικό gadget που χρειάζεσαι στη ζωή σου
L-PERCIVAL

Το Sportwatch Garmin Fenix 5 Plus θα οργανώσει την καθημερινότητά σου και θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου.

Οι γρήγοροι ρυθμοί και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε γεμίζουν ένταση και άγχος. "Τρέχεις" να τα προλάβεις όλα, χρειάζεσαι όμως και τον απαραίτητο χρόνο για τον εαυτό σου. Εκείνες τις ώρες που θες να αφιερώσεις αποκλειστικά σε σένα, είτε για να χαλαρώσεις, είτε για να αφιερώσεις χρόνο σε δραστηριότητες που σε "γεμίζουν".

Για να μην... πελαγώσεις, υπάρχει ένα gadget που θα σε οργανώσει και θα σου λύσει τα χέρια, κάνοντας τα καθημερινά και απλά, ακόμη πιο απλά. Το Sportwatch Garmin Fenix 5 Plus είναι το απόλυτο ανδρικό gadget, φτιαγμένο για τον άντρα που κάνει πολλά πράγματα παράλληλα στην καθημερινότητά του, εργάζεται πολλές ώρες, όμως δεν παραλείπει την άσκηση και λατρεύει την περιπέτεια. Είναι ένα ρολόι πολύ διαφορετικό από όλα τα άλλα.

Και εξηγούμαστε. Στο παρελθόν όταν αγόραζες ένα ρολόι σκεφτόσουν μόνο πόσο ταίριαζε στην εμφάνιση και στο στυλ σου. Ενδεχομένως να έβαζες άλλο ρολόι στη δουλειά, άλλο στην παραλία, άλλο ή καθόλου στη γυμναστική και το "καλό" σου όταν φορούσες κοστούμι. Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Όταν φορέσεις το Garmin Fenix 5 Plus στον καρπό σου, θα το βγάλεις μόνο για να το φορτίσεις. Κι αυτό όχι και τόσο συχνά, αφού η αυτονομία του ως smartwatch φτάνει τις 12 ημέρες. Εμφανισιακά δεν υστερεί σε τίποτα με τα κλασικά ρολόγια, ειδικά αν επιλέξεις να σου εμφανίζει την ώρα με αναλογικούς δείκτες, σε λειτουργικό επίπεδο όμως είναι σε άλλο level.

Μια ματιά στα χαρακτηριστικά αυτού του υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής ρολογιού θα σε πείσουν πως μπορεί να σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο ανάλογα τη δραστηριότητα που θα επιλέξεις και τις ανάγκες της. Aς τα δούμε ένα προς ένα...

ΜΟΥΣΙΚΗ

Μπορείς να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική καθώς κινείσαι, συνδέοντας ακουστικά Bluetooth, με δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι 500 τραγουδιών.

Αυτό είναι το μοναδικό gadget που χρειάζεσαι στη ζωή σου

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η εμφάνιση του ρολογιού είναι εντυπωσιακή, από ανοξείδωτο ατσάλι στη στεφάνη, τα πλήκτρα και την πλάτη της συσκευής και λουράκια QuickFit που αλλάζουν χωρίς εργαλεία, εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον διαθέτει έγχρωμη οθόνη υψηλής ευκρίνειας ακόμα και στο άμεσο ηλιακό φως

ΧΑΡΤΕΣ

Αυτό είναι το μοναδικό gadget που χρειάζεσαι στη ζωή σου

Το Garmin Fenix 5 Plus διαθέτει τον προφορτωμένο χάρτης TopoActive Europe, με βελτιστοποιημένα δεδομένα χάρτη για πλοήγηση με μία ματιά και εντοπισμό θέσης.

ΕΞΕΡΑΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Το ρολόι αυτό θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου, αφού η αυτονομία της μπαταρίας του φτάνει ως και τις 12 μέρες! Ω ναι.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Αυτό είναι το μοναδικό gadget που χρειάζεσαι στη ζωή σου

Το ρολόι έχει προεγκατεστημένα τα εξειδικευμένα προφίλ για όλες τι αθλητικές δραστηριότητές και περιπέτειες που κάνετε και ακόμα περισσότερα. Από το απλό τρέξιμο, μέχρι το τρέξιμο σε στίβο, τρέξιμο σε διάδρομο, ορεινό τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, SUP, κωπηλασία, σκι, γκολφ στο γυμναστήριο προπόνηση ενδυνάμωσης με καταμέτρηση επαναλήψεων/σετ, αερόβια, γιόγκα, ελλειπτικό, στεπ.

ΑΝΕΠΑΦΕΣ GARMIN PAY

Είναι Garmin Pay Ready για ανέπαφες πληρωμές απευθείας από το ρολόι, όταν η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα, ώστε να αφήνετε τα μετρητά και τις κάρτες στο σπίτι.

ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ

Αυτό είναι το μοναδικό gadget που χρειάζεσαι στη ζωή σου

Η καταγραφή καρδιακών παλμών από τον καρπό σας επιτρέπει την παρακολούθηση των παλμών όλο το 24ωρο χωρίς να απαιτείται πρόσθετη ζώνη.

*** Το Sportwatch Garmin Fenix 5 Plus είναι διαθέσιμο στο ΠΛΑΙΣΙΟ.

Ο Νο 1 φαν του Garmin Fenix 5 Plus είναι ο Γιάννης Δρυμωνάκος. Ο πρωταθλητής της κολύμβησης και λάτρης των xtreme sports (και ιδιαίτερα δημοφιλής στο γυναικείο κοινό) δεν αποχωρίζεται στιγμή το ρολόι του, ούτε στη θάλασσα, ούτε στις πισίνες. Αντίθετα, το φορά στον καρπό του 24 ώρες το 24ωρο, σε κάθε αθλητική δραστηριότητα που επιλέγει να κάνει. Με τέτοια επιλογή, φυσικά δικαιώνεται. Σειρά σου!

Αυτό είναι το μοναδικό gadget που χρειάζεσαι στη ζωή σου
L-PERCIVAL
Αυτό είναι το μοναδικό gadget που χρειάζεσαι στη ζωή σου
L-PERCIVAL

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τις σελίδες της Garmin Greece στο facebook και στο instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ