Από αυτή την Κυριακή 15 Απριλίου ο μύθος του Κόρτο Μαλτέζε αναβιώνει με το Εθνος της Κυριακής

Από αυτή την Κυριακή 15 Απριλίου ο μύθος του Κόρτο Μαλτέζε αναβιώνει με το Εθνος της Κυριακής

«Ο Κόρτο Μαλτέζε§, όπως ο Οδυσσέας, είναι ένας ναυτικός που πάει από περιπέτεια σε περιπέτεια» είχε πει για τον ήρωά του ο Ιταλός δηµιουργός Hugo Pratt. Και ο ροµαντικός τυχοδιώκτης ναυτικός θα προσαράξει από τις 15 Απριλίου στο «λιµάνι» του «Εθνους της Κυριακής», για να σαλπάρει αρχικά µε την αδηµοσίευτη ιστορία «Κάτω από τον ήλιο του μεσονυκτίου».

Μετά την ολοκλήρωση της καταπληκτικής σειράς κόµικς του Eric Castel, ο Κόρτο Μαλτέζε θα διασχίζει, με πολυτελή και -για πρώτη φορά- ολόχρωµα άλµπουµ, τις θάλασσες του κόσµου, όπως έκανε στα νιάτα του ο Pratt.

«Πιστεύω ότι οι αναγνώστες βρίσκουν στον Κόρτο Μαλτέζε αυτό που ψάχνουν οι ίδιοι µέσα τους, κάποιον που ήδη γνωρίζουν, έναν φίλο. Είναι το άθροισµα των εµπειριών µου όταν εγκατέλειψα την Ιταλία» λέει για το δηµιούργηµά του ο «γείτονάς» µας, για ένα έργο που η γαλλική εφηµερίδα «Le Monde» ανακήρυξε ως ένα από τα 100 σηµαντικότερα βιβλία του αιώνα που πέρασε.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24