MARKET

Άνοιξη και αλλεργίες, αυτός ο εφιάλτης: Τέσσερις συντάκτες ξεσπούν

A Dutch fan stands dejected after during the Euro 2012 soccer championship Group B match between the Netherlands and Germany in Kharkiv, Ukraine, Wednesday, June 13, 2012. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
A Dutch fan stands dejected after during the Euro 2012 soccer championship Group B match between the Netherlands and Germany in Kharkiv, Ukraine, Wednesday, June 13, 2012. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Τέσσερις συντάκτες του Sport24.gr, που υποφέρουν από αλλεργίες κάθε φορά που μπαίνει η άνοιξη, ξεσπούν και βρίσκουν (επιτέλους) λύση στο πρόβλημά τους.

Άνοιξη, ανθισμένα λουλούδια, πουλάκια που κελαηδούν, ήλιος και καλή διάθεση. #NOT. Για τον περισσότερο κόσμο, ναι, αυτή είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου. Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που ακούνε τις λέξεις "λουλούδια", '"άνθη", "γύρη", καθώς και τις λέξεις "τρίχωμα ζώων", "σκόνη" και... τρέχουν! Eδώ θα ασχοληθούμε με αυτούς.

Φτέρνισμα, καταρροή, ξερόβηχας, μπούκωμα, δακρυσμένα μάτια, φαγούρα. Η αλλιώς η καθημερινότητα... Γολγοθάς όλων εκείνων που υποφέρουν από τις γνωστές και άκρως ενοχλητικές εποχικές αλλεργίες που δεν σε αφήνουν να βγεις από το σπίτι και να απολαύσεις τη φύση στα καλύτερά της.

Μόνιμη λύση δεν υπάρχει, υπάρχει όμως τρόπος να περιορίσεις σε μεγάλο βαθμό τα συμπτώματα για να σταματήσεις να υποφέρεις και να κυκλοφορείς με ένα χαρτομάντηλο στο χέρι. Για να δώσεις... end σε όλο αυτό το μαρτύριο, το AlergEnd από τη Lanes σου δίνει τη λύση.

Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής με φυσικά συστατικά για την ταχεία αντιμετώπιση των εποχικών ενοχλήσεων σε μόλις 15 λεπτά και μάλιστα χωρίς την παραμικρή παρενέργεια. Eίναι κατάλληλο τόσο για παιδιά άνω των 6 ετών, όσο και για διαβητικούς αφού δεν περιέχει ζάχαρη, χρωστικές, λακτόζη και συντηρητικά.

Περιέχει ψευδάργυρο καθώς και την επώνυμη φόρμουλα Sniztop® που, χάρη στα βιοενεργά συστατικά από αυγά ορτυκιού, εμποδίζει την επαφή των αλλεργιογόνων με τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, προλαμβάνοντας την παραγωγή μεσολαβητών ουσιών όπως είναι η ισταμίνη.

Για να μην τα λέμε εμείς, το video τα εξηγεί καλύτερα.

Ακόμα, η αποτελεσματικότητα και η άμεση δράση του αποδεικνύονται μέσω 2 κλινικών μελετών σε Ελλάδα & Αμερική!

Τέσσερις δημοσιογράφοι του Sport24.gr που ζουν κάθε χρόνο τον ίδιο εφιάλτη, βρήκαν τη λύση που έψαχναν στο Lanes AlergEnd, αφού πρώτα ξέσπασαν, περιγράφοντας με γλαφυρότητα και... πόνο τις εμπειρίες τους.

Ταυτίσου ελεύθερα!

Δίνει μάχη κάθε άνοιξη ο Ηλίας Καλλονάς

-Αψού!

-Γείτσες!

-Ευχαριστώ.

Αν κάθε φορά που επαναλαμβανόταν η παραπάνω στιχομυθία έπαιρνα από ένα ευρώ, τότε το πιθανότερο είναι πως δεν θα χρειαζόταν να δουλέψω για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Για τους περισσότερους, η άνοιξη είναι μία υπέροχη εποχή. Τα λουλούδια ανθίζουν, τα πουλάκια κελαηδούν και μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι! Αντίθετα, για εμένα ο Μάρτιος, ο Απρίλιος και ο Μάιος είναι οι τρεις χειρότεροι μήνες του χρόνου.

Τα λουλούδια ανθίζουν, η γύρη εξαπλώνεται παντού και ο Ηλίας αρχίζει να φταρνίζεται, να έχει συνάχι και να αποκτά μία εκνευριστική φαγούρα στη μύτη! Και δώσ' του τα αντιαλλεργικά και δώσ' του τα χαρτομάντηλα, τα οποία καλύπτουν όλα τα μήκη και τα πλάτη του σπιτιού. Ένας πραγματικός πόλεμος.

Όπως καταλαβαίνετε, η μάχη που δίνω με τις αλλεργίες είναι τεράστια. Χρειάζεται υπομονή κι επιμονή. Λάθος. Χρειάζεται ένα αντιαλλεργικό που θα δώσει ΑΜΕΣΑ λύση στο πρόβλημά μου. Γιατί αλλιώς... αψού!

Ένα κουτί AlergEnd και γρήγορα για τον Νίκο Συριώδη

Άνοιξη σημαίνει λουλούδια και γύρη. Λουλούδια και γύρη σημαίνουν αλλεργία. Αλλεργία σημαίνει... εφιάλτης! Φτέρνισμα, μπούκωμα, καταρροή, φαγούρα στα μάτια και άλλες τέτοιες "ομορφιές" που γίνονται η (δυσάρεστη) καθημερινότητά σου.

Κάπως έτσι, η πιο όμορφη εποχή του χρόνου γίνεται η χειρότερη και παρακαλάς να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται το καλοκαίρι για να μπορέσεις να βγεις - επιτέλους - από το σπίτι χωρίς πρησμένα κόκκινα μάτια και χαρτομάντιλα στα χέρια και χωρίς, μέσα σε όλα τα άλλα, να "βομβαρδίζεσαι" από την κλασική ερώτηση "είσαι κρυωμένος;". Ένα κουτί Lanes AlergEnd και γρήγορα παρακαλώ για να δοθεί επιτέλους ένα... End στο μαρτύριό μου!

Άνοιξη και αλλεργίες, αυτός ο εφιάλτης: Τέσσερις συντάκτες ξεσπούν

Ζει ένα δράμα η Μαρίνα Στρίγγα

Για κάποιους, η Άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου. Τα λουλούδια ανθίζουν, η ψυχολογία αλλάζει προς το καλύτερο και σιγά σιγά προετοιμάζεσαι για να υποδεχτείς το καλοκαίρι. Για άλλους πάλι, η Άνοιξη είναι εφιάλτης. Κι αυτό γιατί μαζί με όλα τα παραπάνω φέρνει και όλες εκείνες τις ενοχλητικές αλλεργίες που δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις και σε αναγκάζουν να βρεις παρηγοριά στα χαρτομάντιλα.

Μάτια κόκκινα που... κλαίνε, καταρροή, φτέρνισμα και φαγούρα που δεν τιθασεύεται εύκολα είναι μόνο μερικά από τα συμπτώματα που "χτυπούν" την πόρτα κάθε χρόνο τέτοια εποχή και χρειάζεται να είσαι "οπλισμένος" με πολλή υπομονή για να μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις. Φέτος, με το AlergEnd της Lanes βρήκα τη λύση για να καταφέρω (επιτέλους) να κάνω άφοβα τις βόλτες μου χωρίς καμία από τις παραπάνω ενοχλήσεις.

Δεν μπορεί την αλλεργία και τους παράξενους ο Βασίλης Τεμπέλης

Άνοιξη... κάθε φορά που έρχεται η άνοιξη, δεν έρχεται μόνη της δηλαδή. Κουβαλά μαζί και την αλλεργία. Και δεν χρειάζεται να πας στα λιβάδια και στις εξοχές για να σε πιάσει αλλεργία.

Μια χαρά (λέμε τώρα...) σε πιάνει στα καλά καθούμενα.

Φτέρνισμα, φτέρνισμα, φτέρνισμα... άντε και κανένα συνάχι που σου φέρνει συνέχεια στο μυαλό το "ω γλυκύ μου έαρ".

Υπάρχουν και χειρότερα. Όπως, αυτοί που νομίζουν ότι είναι τίποτα... μεταδοτικό. Αλλά, κανείς δεν ξέρει καλύτερα (ή μήπως χειρότερα) από εσένα την ενόχληση που νιώθεις. Δεν πεθαίνεις, αλλά ολίγον σπαστικό το λες. Ε, ας μπει ένα τέλος. Α... ψού.

Κεντρική photo: AP/Geert Vanden Wijngaert

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ