MARKET

Ζαγκόρ #8: Κυκλοφορεί σήμερα 4 Ιανουαρίου πανελλαδικά!

Ζαγκόρ #8: Κυκλοφορεί σήμερα 4 Ιανουαρίου πανελλαδικά!

Σήμερα Πέμπτη 4 Ιανουαρίου κυκλοφορεί το Ζαγκόρ #8 πανελλαδικά - και στην Κύπρο κυκλοφορεί την Τετάρτη 10/1!

Οι συγκλονιστικές ιστορίες των Ζαγκόρ, Μίστερ Νο και Τεξ συνεχίζονται στο Ζαγκόρ #8! Στο β’ μέρος της ιστορίας του Ζαγκόρ με τίτλο “Η αρχαία κατάρα”, ο Ζαγκόρ, ο Τσίκο και ο Μετρέβελιτς συνεχίζουν να αναζητούν την Αλίν.

Στο δρόμο τους θα συναντήσουν τον δικαστή Βικτόριους που τους αυτοσυστήνεται ως μελετητής του εσωτερισμού και τους υπόσχεται να τους βοηθήσει. Και ενώ το σκοτεινό παρελθόν των Ντράγκοβιτς αρχίζει σιγά σιγά να ξετυλίγεται, οι ήρωες μας βρίσκονται αντιμέτωποι με τον Σεϊτάν, την προσωποποίηση του απόλυτου Κακού!

Στο β’ μέρος της ιστορίας του Μίστερ Νο με τίτλο «Εξωγήινος», ο ήρωας μας και ο Ρώσος αστροναύτης Τόβαριτς θα αναγκαστούν να περιορίσουν τις φιλονικίες τους. Κλεισμένοι μέσα στη διαστημική κάψουλα του Ρώσου θα συνεργαστούν προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις των ινδιάνων. Τα τρόφιμα όμως και το νερό αρχίζουν σιγά σιγά να τελείωνουν...

Τέλος στο β’ μέρος της ιστορίας του Τεξ με τίτλο «Οι δαίμονες του Βορρά», οι «πολεμιστές της ομίχλης» έχουν προκαλέσει τρόμο στην περιοχή που πλήγεται ήδη από τη διαμάχη ανάμεσα στους άγριους πολεμιστές Ντόγκριμπ και τους ειρηνικούς Γιέλοουναϊφ! Ο Τεξ και η ομάδα του είναι οι μόνοι που μπορούν να τους αντιμετωπίσουν!

Μην χάσετε αυτό το ξεχωριστό τεύχος!

Το Ζαγκόρ #8 (καθώς και προηγούμενα τεύχη) μπορείτε να το παραγγείλετε απευθείας από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ μέσω του www.mikrosiros.gr ή τηλεφωνικά στο 210-8983824!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ