MARKET

Χριστόπουλος: "Έχει ξεφύγει ο Ολυμπιακός!"

Χριστόπουλος: "Έχει ξεφύγει ο Ολυμπιακός!"

Οι Γιάννης Χριστόπουλος και Δημήτρης Ιτούδης μιλούν στο νέο τεύχος του Top Scorer που κυκλοφόρησε σήμερα Τετάρτη στα περίπτερα της χώρας.

Μη χάσετε τις συνεντεύξεις των Γιάννη Χριστόπουλου και Δημήτρη Ιτούδη που δημοσιεύτηκαν στο νέο τεύχος του περιοδικού Top Scorer, που κυκλοφορεί από την Τετάρτη.

Χριστόπουλος: "Έχει ξεφύγει ο Ολυμπιακός!"

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε στο νέο τεύχος του Top Scorer που κυκλοφόρησε σήμερα για το φετινό πρωτάθλημα της Superleague!

Ποιο είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα και ποιες ομάδες θα το διεκδικήσουν;

"Με βάση το μπάτζετ, ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και είναι σε άλλο επίπεδο. Όσες τερμάτισαν πέρσι στην πρώτη πεντάδα, θα κυνηγήσουν τον Ολυμπιακό μέχρι τέλους."

Ποιες ομάδες θα παλέψουν για τη σωτηρία τους;

"Εκτός από αυτές που πέρσι τερμάτισαν στην πρώτη πεντάδα και αυτές που αύξησαν το μπάτζετ τους (Παναιτωλικός, Λεβαδειακός, Ξάνθη, Καλλονή, Γιάννενα, Πανθρακικός), οι υπόλοιπες θα δώσουν μάχη για την παραμονή. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα υπάρξουν ομάδες που θα αλλάξουν γκρουπ μέσα στη χρονιά."

Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για το φετινό πρωτάθλημα;

"Το ζητούμενο είναι να γίνουν ωραία παιχνίδια, να υπάρχει ενδιαφέρον για όλες τις θέσεις μέχρι τέλους και να έρθουν πολλά απρόβλεπτα αποτελέσματα."

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη στο νέο τεύχος του Top Scorer που κυκλοφορεί!

Ιτούδης: "Δε μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια!"

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στο νέο τεύχος του Top Scorer που κυκλοφόρησε σήμερα για τη νέα σελίδα στην καριέρα του!

Τι απαντάτε σε όσους υποστηρίζουν ότι πήρατε μεγάλο ρίσκο να αναλάβετε μια ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ;

"Δεν υπήρξε κανένα ρίσκο. Ήταν συνειδητή απόφαση. Είναι τιμή να σε επιλέγει μια τέτοια ομάδα και ευθύνη γιατί ο σύλλογος έχει μεγάλες βλέψεις, όπως και εγώ!"

Ποια είναι τα στοιχεία που θέλετε να περάσετε στους παίκτες της ΤΣΣΚΑ;

"Το σημαντικό είναι να φτιάξουμε ομάδα με σωστή χημεία και παίκτες με συγκεκριμένους ρόλους."

Υπό ποιες προϋποθέσεις θα θεωρήσετε επιτυχημένη τη φετινή χρονιά;

"Δε μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Θα προσπαθήσω να δουλέψω όσο περισσότερο μπορώ και τα αποτελέσματα θα μιλήσουν. Εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς και θα οριοθετήσουμε τους στόχους μας."

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη στο νέο τεύχος του Top Scorer που κυκλοφορεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ