MARKET

Τώρα η ενέργεια πιο οικονομική για όλους

Τώρα η ενέργεια πιο οικονομική για όλους

Η εταιρία nrg, μέλος του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή, αλλάζει τα δεδομένα και γίνεται η εναλλακτική επιλογή που καλύπτει πραγματικά τις καθημερινές ανάγκες του σημερινού καταναλωτή και επιχειρηματία.

Μια νέα πρόταση έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα τόσων νοικοκυριών και επιχειρήσεων στην Ελλάδα, στο χώρο της ενέργειας. Η εταιρία nrg, μέλος του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή, αλλάζει τα δεδομένα και γίνεται η εναλλακτική επιλογή που καλύπτει πραγματικά τις καθημερινές ανάγκες του σημερινού καταναλωτή και επιχειρηματία.

Με καινοτόμα και ευέλικτα προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, η nrg έρχεται να ικανοποιήσει πλήρως ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Με έκπτωση που φτάνει το 13% σε σχέση με το σημερινό λογαριασμό, αλλά και με επιπλέον 15% έκπτωση, εάν κάποιος πληρώνει εγκαίρως το λογαριασμό του, η nrg επιβραβεύει τους πελάτες της και ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που της δείχνουν. Πολύ πιο οικονομικοί λογαριασμοί, από τον πρώτο κιόλας μήνα, γνωρίζοντας ακριβώς τις χρεώσεις και χωρίς να αλλάξει απολύτως τίποτα στην ποιότητα ρεύματος

Η ιδανικότερη λύση για νοικοκυριά με αυξημένες ανάγκες αλλά και επιχειρήσεις που χρειάζονται δίπλα τους έναν έμπειρο σύμβουλο ενέργειας. Μέσα από μια πολύ απλή διαδικασία που γίνεται αυτόματα με 3 απλά βήματα μέσω τηλεφώνου, μπορεί πλέον ο καθένας να καταλάβει τι πληρώνει και γιατί, πόσα κερδίζει το μήνα ενώ για κάθε απορία, με ένα απλό τηλεφώνημα όλα λύνονται. Έτσι, γίνεται η καθημερινότητα όλων πιο απλή και εύκολη και μπορούν πλέον όλοι να απολαμβάνουν κάθε στιγμή, χωρίς κανένα άγχος για την κατανάλωση.

Γιατί nrg σημαίνει… τάση για καλύτερη, οικονομικότερη και πιο ποιοτική ζωή και αυτό το κάνει πράξη μέσα από τη συνεχή εξυπηρέτηση, υποστήριξη και δέσμευση της να εξελίσσεται και να προχωράει δυναμικά μπροστά, προς όφελος όλων, τιμώντας κάθε της συνεργασία.

Βασική προτεραιότητα της εταιρείας είναι η δημιουργία δυνατών και αληθινών σχέσεων εμπιστοσύνης και γι’ αυτό βελτιώνει συνεχώς το επίπεδο υπηρεσιών της, μέσα από τη διαρκή παρακολούθηση των συνθηκών και αλλαγών που διαμορφώνονται στην ελληνική αγορά, ώστε να προσφέρει πάντα λύσεις υψηλών προδιαγραφών.

Η nrg αποτελεί σήμερα μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά της ενέργειας, με χιλιάδες καταναλωτές και επιχειρηματίες να την έχουν εμπιστευτεί μέχρι τώρα. Για την nrg δεν υπάρχουν πελάτες, υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικές ανάγκες που πρέπει να ικανοποιηθούν με τον καλύτερο και πιο οικονομικό τρόπο.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο www.nrgprovider.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ