MARKET

Τρέξε μαζί μας στον Energizer Night Run

Τρέξε μαζί μας στον Energizer Night Run

Ο πιο εντυπωσιακός φιλανθρωπικός νυχτερινός αγώνας δρόμου στηρίζει το έργο της Unicef και γίνεται με την υποστήριξη της Energizer. Δήλωσε συμμετοχή!

Η Energizer διοργανώνει τον "Energizer Night Run", στον πιο εντυπωσιακό φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου που έγινε ποτέ! Για τέταρτη φορα, σε συνεργασία πάντα με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν μία διαδρομή 5 χιλιομέτρων, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο το έργο της Unicef.

Τρέξε μαζί μας στον Energizer Night Run

www.nightrun.gr , ή έλα στο κατάστημα Runner Store @ Golden Hallαπό τη Δευτέρα 15 Ιουνίου από τις 17:00 μέχρι τις 20:00 και καθημερινά μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιουνίου από τις 10:00 μέχρι τις 20:00 και εξασφάλισε τη θέση σου, για να δημιουργήσουμε μαζί στην αφετηρία μπροστά από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, την πιο φωτεινή καρδιά και να στείλουμε έτσι ένα λαμπερό μήνυμα αγάπης στα παιδιά όλου του κόσμου.

Τρέξε μαζί μας στον Energizer Night Run

Το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 9 το βράδυ, με εκκίνηση από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, τρέχουμε και περπατάμε σε μια πανέμορφη διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας, για το τέταρτο Energizer Night Run. Δήλωσε συμμετοχή για να τρέξεις κι εσύ μαζί μας στο www.nightrun.gr #energizernightrun #unicef

Posted by Oneman on Sunday, June 14, 2015
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ