Τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα εκδήλωση του κλάδου Oil & Gas - Advertorial - SPORT 24

Τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα εκδήλωση του κλάδου Oil & Gas

Τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα εκδήλωση του κλάδου Oil & Gas

H πιο σημαντική διεθνής εκδήλωση του κλάδου Oil & Gas για τη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και της Μεσογείου έρχεται φέτος το Σεπτέμβριο για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Εκπρόσωποι εθνικών πετρελαϊκών εταιρειών και Υπουργείων από 11 χώρες, 33 κορυφαίοι διεθνώς ομιλητές και 25 πολύ σημαντικοί εκθέτες συμμετέχουν στην 3η διεθνή έκθεση -συνέδριο Global Oil & Gas Black Sea and Mediterranean  που θα πραγματοποιηθεί 23-24 Σεπτεμβρίου 2015, στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο METROPOLITAN EXPO (Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος).

Οι εταιρείες οργάνωσης εκθέσεων ITE GROUP PLC (Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο) και RΟΤΑ ΑΕ (Αθήνα, Ελλάδα) διοργανώνουν την 3η Global Oil & Gas Black Sea and Mediterranean, τη μοναδική πλήρη εκδήλωση στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας που αναφέρεται στους κλάδους του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.

Η διοργάνωση αποτελείται από έκθεση, συνέδριο και παράλληλες εκδηλώσεις και θα λάβει για πρώτη φορά χώρα στην Αθήνα από 23 έως 24 Σεπτεμβρίου 2015 στο εκθεσιακό & συνεδριακό κέντρο Metropolitan Expo, που βρίσκεται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος. H διοργάνωση τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΑΠΕΝ) και τη συνεργασία του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (ΙΕΝΕ).

Τόσο η έκθεση όσο και το συνέδριο εστιάζουν στις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα των υδρογονανθράκων στις ακόλουθες χώρες: Αλβανία, Αλγερία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία,  Κύπρο, Αίγυπτο, Γαλλία, Γεωργία, Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία, Λίβανο, Λιβύη, Μάλτα, Μαρόκο, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβενία, Τουρκία και Τυνησία.

Η έκθεση αφορά όλους τους εμπλεκόμενους στο κλάδο του πετρελαίου και του φυσικού αερίου και κατά τη διάρκεια των δύο ημερών της λειτουργίας της θα παρουσιασθεί ένα σημαντικό μέρος της εφοδιαστικής αλυσίδας του κλάδου αυτού. Οι βασικές κατηγορίες εταιρειών που συμμετέχουν στην έκθεση είναι Διαχειριστές κοιτασμάτων, Τεχνικές εταιρείες, Εταιρείες προμηθειών και κατασκευαστικές, Πάροχοι εξοπλισμού, προϊόντων και υπηρεσιών, Εταιρείες διαχείρισης, συντήρησης και επισκευών.

Το συνέδριο διοργανώνεται παράλληλα με την έκθεση. Το κεντρικό συνέδριο αποτελεί το επίσημο forum ανταλλαγής απόψεων και προτάσεων για το πολύπλοκο έργο της αξιοποίησης του ορυκτού πλούτου των χωρών της γεωγραφικής περιοχής κάλυψης. Ανάμεσα στους ομιλητές του συνεδρίου θα είναι και κορυφαία στελέχη υπουργείων και εθνικών πετρελαϊκών εταιρειών από: Αίγυπτο, Αλβανία, Βουλγαρία, Γεωργία, Ελλάδα, Ισραήλ, Κύπρο, Λίβανο, Ουκρανία, Ρουμανία, Τουρκία κα

Το πρόγραμμα του συνεδρίου επικεντρώνεται σε βασικά θέματα ανάπτυξης και επενδύσεων που περιλαμβάνουν:

Τον Eμπορικό και στρατηγικό χάρτη της Μεσόγειου και της Μαύρης Θάλασσας.

Τις προοπτικές και τους επερχόμενους γύρους αδειοδοτήσεων

Τα βασικά εμπόδια εξόρυξης (upstream) σε μεγάλα και πολύ μεγάλα βάθη 

Τις προκλήσεις εξόρυξης και προοπτικές που αντιμετωπίζουν οι οperators

Τους τρόπους αξιοποίησης και διανομής υδρογονανθράκων στις αγορές: υποδομές, αγωγοί, ναυτιλία, υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG), πεπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG), τερματικοί σταθμοί

Τη λεπτομερή εξέταση των προοπτικών εξόρυξης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Την ανάλυση όλης της αλυσίδας: κυβέρνηση, operators, φορείς ανάπτυξης έργων, σύμβουλοι, νομικοί κ.α

Τη σοβαρότητα και το μέγεθος της συγκεκριμένης εκδήλωσης εγγυώνται απόλυτα οι δύο διοργανώτριες εταιρείες καθώς τόσο από τη μεριά της η ITE GROUP PLC, η μεγαλύτερη εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων και συνεδρίων για τον τομέα του πετρελαίου και φυσικού αερίου σε διεθνές επίπεδο με 22 εμπορικές διοργανώσεις OIL & GAS παγκοσμίως όσο και από τη μεριά της η εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων ROTA AE που αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό οργανισμό στην Ελλάδα και έναν από τους κορυφαίους φορείς διοργάνωσης εκθέσεων και εκδηλώσεων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής τόσο στην έκθεση όσο και για δηλώσεις συμμετοχής, το αναλυτικό πρόγραμμα και τους ομιλητές του συνεδρίου, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.global-oilgas.com/BlackSeaMed

SHARE:
ΜΠΑΛΕΣ

ΜΠΑΛΕΣ

Ποιος σταρ του φετινού ΝΒΑ είσαι;

Το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη ανοίγει σήμερα την αυλαία του. Εσύ, με ποια φανέλα θα διεκδικήσεις το δαχτυλίδι;

ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

Τα 10 πιο φρικιαστικά έθιμα σε κηδείες

Άλλοι τρώνε τους νεκρούς, άλλοι κόβουν τα δάχτυλα των συγγενών τους και άλλοι τους θάβουν με τις ζωντανές γυναίκες τους. Τα τελετουργικά που δεν θα 'θελες με τίποτα να συμμετέχεις.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΧΟΥΛΑΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΧΟΥΛΑΣ

'Έσπασε τα κοντέρ' η πρεμιέρα της νέας κωμωδίας

Η νέα κωμωδία του Alpha μπήκε στην αρένα της τηλεθέασης το βράδυ της Δευτέρας και κατάφερε να "εξαφανίσει" τον ανταγωνισμό. Τι μας άφησε η πρεμιέρα της ελληνικής σειράς

ΝΟΣΗΡΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΝΟΣΗΡΟ ΣΧΕΔΙΟ

Σκότωσε πεθερό και κουνιάδα για να τη δολοφονήσει στη κηδεία τους

Με ποινή ισόβιας φυλάκισης βρίσκεται ένας άνδρας που δολοφόνησε τον πεθερό του και την κουνιάδα του, προκειμένου να παγιδεύσει τη γυναίκα του στην κηδεία τους και να τη σκοτώσει (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24