MARKET

Tο βίντεο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Tο βίντεο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Οι melitzanistas ανοίγουν το διάλογο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο για να αναδείξουν το αυτονόητο: Το άτμισμα είναι το ασφαλέστερο υποκατάστατο του τσιγάρου, μέρος μίας ολοκληρωμένης και πιο υγιεινής διαχείρισης της εξάρτησης από την νικοτίνη.

Η NOBACCO, η κορυφαία ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου που πρόσφατα παρουσίασε την εκστρατεία ενημέρωσης για το άτμισμα παρουσία κορυφαίων επιστημόνων, ξεκινάει εκστρατεία ενημέρωσης για να αντιμετωπίσει την καλλιέργεια του πανικού που επιχειρείται για το προϊόν. Γιατί ήρθε η ώρα να ανοίξει ο διάλογος για το ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Είναι η πρώτη εκστρατεία που επιχειρείται στην χώρα μας για το συγκεκριμένο ζήτημα και στόχος της είναι να προτρέψει τους καπνιστές να μάθουν μόνοι τους όλη την αλήθεια για το άτμισμα. Στο επίκεντρο της εκστρατείας βρίσκεται η θέση της βιομηχανίας του ηλεκτρονικού τσιγάρου ότι το άτμισμα μπορεί να μειώσει τη βλάβη που προκαλεί το παραδοσιακό κάπνισμα στους ατμιστές και με αυτό τον τρόπο να σώσει ζωές.

Το ξέρατε ότι η μελιτζάνα περιέχει νικοτίνη;

Η NOBACCO καλεί τους καπνιστές να μάθουν μόνοι τους τη αλήθεια για το για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, διεκδικώντας παράλληλα το δικαίωμά τους στο “άτμισμα”. Και το κάνει μέσα από μία μια πρωτότυπη δημιουργία, ένα βίντεο με τίτλο “ Melitzanistas”.

Η πρωτόπυπη καμπάνια κάνει έμμεση κριτική στην απουσία νομοθετικού πλαισίου αλλά και στο “κυνήγι μαγισσών” στο οποίο έχει επιδοθεί μέρος των μίντια, εξισώνοντας χιουμοριστικά την νικοτίνη που περιέχεται στο ηλεκτρονικό τσιγάρο με την (σίγουρα μικρότερη) ποσότητα νικοτίνης που περιέχεται στην γνωστή μας μελιτζάνα (!).

Και αν δεν ξέρατε ότι η μελιτζάνα περιέχει νικοτίνη, σύμφωνα με το “ The New England Journal of Medicine" το ίδιο ισχύει και για την ντομάτα αλλά το κουνουπίδι!

Tο βίντεο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Δεκάδες μελέτες επιβεβαιώνουν το αυτονόητο: Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ασφαλέστερο από το συμβατικό καθώς δεν περιέχει πίσσα ούτε εκλύει χημικές ουσίες από την καύση.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, καθηγητές καρδιολογίας, βιοχημείας και φαρμακευτικής χημείας” έφτασαν μάλιστα στο σημείο να δηλώνουν ότι «αν το 3% των καπνιστών στρεφόντουσαν στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, τότε θα σωζόντουσαν 1 εκατομμύριο ζωές σε φάσμα 20ετίας».

Η ομάδα χρηστών ηλεκτρονικού τσιγάρου, melitzanistas, θέλει να αναδείξει τα παραπάνω. Ότι το άτμισμα δηλαδή είναι το ασφαλέστερο υποκατάστατο του τσιγάρου, μέρος μίας ολοκληρωμένης και πιο υγιεινής διαχείρισης της εξάρτησης από την νικοτίνη.

Οι melitzanistas άνοιξαν τον διάλογο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο υπό την ομπρέλα της γνωστής εταιρίας NOBACCO που μάλιστα πριν από λίγες εβδομάδες εγκαινίασε νέα επιστημονική συνεργασία με το τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Η ομάδα melitzanistas καλεί τους καπνιστές να μάθουν τις 10 αλήθειες για το ηλεκτρονικό κάπνισμα στην ιστοσελίδα www.melitzanistas.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ