MARKET

Το τουρνουά Guinness International Champions Cup 2014 μόνο στα κανάλια Novasports!

Το τουρνουά Guinness International Champions Cup 2014 μόνο στα κανάλια Novasports!

Από 24 Ιουλίου – 4 Αυγούστου, μεγάλοι αγώνες με Ολυμπιακό, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μίλαν, Ίντερ, Ρόμα

Το κορυφαίο διεθνές τουρνουά φιλικών αγώνων ποδοσφαίρου Guinness International Champions Cup 2014 είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Τα αθλητικά κανάλια της Nova, πιστά στην υπόσχεση τους να προσφέρουν το καλύτερο περιεχόμενο στους συνδρομητές τους, εξασφάλισαν και θα μεταδώσουν ζωντανά και αποκλειστικά και σε High Definition, το φημισμένο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου Guinness International Champions Cup 2014 που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ από τις 24 Ιουλίου – 4 Αυγούστου, με τον τελικό να πραγματοποιείται στο Μαϊάμι.

Tη χώρα μας θα εκπροσωπήσει ο Ολυμπιακός, ενώ ακόμη θα λάβουν μέρος «μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ, η Μίλαν, η Ίντερ και η Ρόμα.

Οι οκτώ ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των τεσσάρων, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν για αντιπάλους, τη Λίβερπουλ, τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μίλαν. Τον άλλο όμιλο αποτελούν η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ίντερ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρόμα. Όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν σε τουλάχιστον τρεις αγώνες και οι πρώτες στην κατάταξη ομάδες από τους δύο ομίλους θα αναμετρηθούν στον τελικό στις 4 Αυγούστου στο στάδιο Sun Life στο Μαϊάμι.

Οι Έλληνες φίλαθλοι και συνδρομητές των καναλιών Novasports κατά τη διάρκεια του εν λόγω τουρνουά θα απολαμβάνουν καθημερινά, μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου, να προσφέρουν μοναδικό θέαμα στα γήπεδα της Αμερικής και να καθηλώνουν τα εκατομμύρια των θαυμαστών τους.

Η Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας της Nova, κα Κατερίνα Κασκανιώτη, αναφερόμενη στη συμφωνία για την κάλυψη του μεγάλου τουρνουά Guinness International Champions Cup 2014 επεσήμανε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένα κορυφαίο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου θα προβληθεί από τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, ζωντανά και αποκλειστικά και σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας.

Το Guinness International Champions Cup 2014 φέτος αποκτάει μεγαλύτερη σημασία για τους Έλληνες φιλάθλους, καθώς θα συμμετάσχει και o Ολυμπιακός, ενώ η συμμετοχή μεγάλων ομάδων της Ευρώπης προσδίδει στο τουρνουά, κύρος Champions League. Είμαστε βέβαιοι ότι οι συνδρομητές των καναλιών Νοvasports θα ζήσουν, εν μέσω καλοκαιριού, μεγάλες συγκινήσεις παρακολουθώντας ομάδες – θρύλους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και ορισμένους από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ