MARKET

Το Seri διακόπτεται (για πολύ λίγο) και επιστρέφει με μουντιαλικές διαθέσεις!

Το Seri διακόπτεται (για πολύ λίγο) και επιστρέφει με μουντιαλικές διαθέσεις!

Από 7 Ιανουαρίου οι παίκτες του Seri στοχεύουν στην πρόκριση στο Seri του Μουντιάλ που θα είναι γεμάτο από μεγάλα δώρα και χορηγούς, σε μια γιορτή της μπάλας και του παιχνιδιού!

Το Seri , το παιχνίδι που έχετε αγαπήσει και παίζετε με καθημερινή ευλάβεια, έφτασε στο τέλος του για το 2013, αλλά επί της ουσίας θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα (ώστε να ανταλλάξει και αυτό φιλιά κάτω από γκι) για να επιστρέψει (ύστερα από τα συνεχή και ειλικρινά πολλά μηνύματα που μας στείλατε για να συνεχίσει) δριμύτερο το 2014.

Συγκεκριμένα στις 7 Ιανουαρίου και με αφορμή τους Γιάννηδες θα πούμε όλοι"σπίτι χωρίς Seri , προκοπή δεν κάνει" και η νέα χρονιά θα ξεκινήσει με το πιο επιτυχημένο παιχνίδι του Sport24.gr. Μάλιστα, η διαδικασία και ο στόχος θα είναι διαφορετικοί, καθώς το μεγάλο όνειρο θα είναι η πρόκριση στο Seri του Μουντιάλ!

Ναι, στη νέα μορφή του παιχνιδιού, οι συμμετέχοντες θα παίξουν με φόντο τη μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση της Βραζιλίας, όπου εκείνες τις καλοκαιρινές ημέρες το Seri θα είναι γεμάτο από μεγάλα δώρα και χορηγούς, σε μια γιορτή της μπάλας και του παιχνιδιού. Όμως, για να δώσεις το παρών σε αυτό το μουντιαλικό Seri , θα πρέπει να "περάσεις" τα προκριματικά.

Συγκεκριμένα: Κάθε μήνα οι 100 πρώτοι σε νίκες και οι 100 πρώτοι σε σερί κερδίζουν δικαίωμα συμμετοχής στο σερί του Μουντιάλ με τα μεγάλα έπαθλα (που θα ανακοινωθούν).

Οπότε, κρατήστε δυνάμεις και μόλις φτάσει 7 Ιανουαρίου, μπείτε στο παιχνίδι. Μπείτε στο Seri.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ