MARKET

Το Nike Mercurial Vapor VIII CR είναι σχεδιασμένο για εκρηκτική ταχύτητα και διαθέτει εντυπωσιακό design

Το Nike Mercurial Vapor VIII CR είναι σχεδιασμένο για εκρηκτική ταχύτητα και διαθέτει εντυπωσιακό design
SPLASH NW

Το υπόδημα με την υπογραφή του Cristiano Ronaldo διαθέτει τολμηρά χρώματα, μικρό βάρος και καινοτομικό σχεδιασμό.

Το Mercurial Vapor VIII CR συνδυάζει την καινοτομία και το στυλ με την εφαρμογή υποδήματος στίβου με καρφιά, για εκρηκτική ταχύτητα μέσα στο γήπεδο.

Tα χρώματα του υποδήματος είναι εμπνευσμένα από την νέα συλλογή ενδυμάτων με την υπογραφή του Cristiano Ronaldo. Το Mercurial Vapor VIII CR, συνδυάζει την όψη του κλασικού μαύρου αθλητικού υποδήματος με μια σύγχρονη εκδοχή του μπλε και του ροζ ώστε να ξεχωρίζει μέσα στο γήπεδο.

Το τολμηρό σχέδιο του λογότυπου που υπάρχει στο υπόδημα απεικονίζει μια καρδιά (που αντιπροσωπεύει την αγάπη για τη νίκη), στην οποία προστίθεται ένα Χ (που αντιπροσωπεύει το μίσος για την ήττα), αντικατοπτρίζοντας έτσι τη φιλοσοφία του Cristiano Ronaldo μέσα και έξω από το γήπεδο.

To Mercurial Vapor VIII CR ακολουθεί την φυσική κίνηση του πέλματος και μεγιστοποιεί την άνεση και την άψογη εφαρμογή με μια καλή υφή στην περιοχή της φτέρνας. Η λεπτότερη και ισχυρότερη κατασκευή μειώνει το βάρος του υποδήματος στα 185 γραμμάρια - ακριβώς ό,τι χρειάζεται για ένα συνδυασμό ταχύτητας και βέλτιστης υποστήριξης και αντοχής.

Η πρόσφυση είναι το παν όταν ο τελικός σκοπός είναι η εκρηκτική ταχύτητα: Oι δύο διπλές τάπες στην πίσω πλευρά επιτρέπουν τη γρήγορη απελευθέρωση του υποδήματος από το γρασίδι και η ασύμμετρη διαμόρφωση τους εξασφαλίζει εκρηκτική εκκίνηση.

Επισκεφθείτε το: http://nikeinc.com/news/nike-cr-mercurial-vapor-viii-engineers-explosive-speed-striking-graphics#/inline/15045 για επιπλέον πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό και παρακολουθείστε το https://www.facebook.com/NikeFootballGreece για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της Nike!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ