MARKET

Το CU σε πάει Σαντορίνη για το Red Bull Art of Motion!

Το CU σε πάει Σαντορίνη για το Red Bull Art of Motion!

Το Red Bull Art of Motion επιστρέφει στις 4 Οκτωβρίου 2014 στη Σαντορίνη, τον παράδεισο του freerunning.

Οι καλύτεροι freerunners του κόσμου, θα συγκεντρωθούν στο Φηροστεφάνι, μεταμορφώνοντας τα καλντερίμια, τις καμπυλωτές ασβεστωμένες στέγες και τα στενά μονοπάτια σε φυσικά εμπόδια που θα ξεπεράσουν με υπερπηδήσεις, τολμηρά άλματα, tricks κι αναρριχήσεις.

Φέτος, για μια ακόμη χρονιά, κοντά στους αθλητές του Red Bull Art of Motion θα είναι και το CU, ενθαρρύνοντάς τους να δώσουν τον πιο… Restart εαυτό τους και βραβεύοντας με το “Best Trick by CU” award τον αθλητή που θα πραγματοποιήσει το καλύτερο freerunning trick.

Εκτός όμως από τους αθλητές, το CU στηρίζει και την επιθυμία των φίλων του freerunning να ζήσουν από κοντά το Red Bull Art of Motion. Μέσα από τον πιο πρωτότυπο φωτογραφικό διαγωνισμό, δίνει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό, να δημιουργήσει μια φωτογραφία με το καλύτερο freerunning «κόλπο» και να κερδίσει ένα ταξίδι για δύο άτομα για να παρακολουθήσει από κοντά το μοναδικό αυτό αγώνα.

Πώς;

Βρες την παρακάτω διαφάνεια σε επιλεγμένα μέρη σε όλη την Ελλάδα, βγάλε μοναδικές φωτογραφίες και ανέβασε τες με #CU_ArtOfMotion σε Facebook, Twitter & Instagram ή φτιάξε τις δικές σου φωτογραφίες μέσα από το Facebook app: ( https://apps.facebook.com/cuxrbaom). Η κριτική επιτροπή, ο Nico Wlcek (Sports Director) και ο Patrick Morawetz (Head Judge) θα αξιολογήσουν τη δηµιουργικότητα και ο καλύτερος φωτογράφος, βγάζει φτερά για Σαντορίνη!

Το CU σε πάει Σαντορίνη για το Red Bull Art of Motion!
  • Δες πού μπορείς να βρεις διαφάνειες εδώ

  • Περισσότερες οδηγίες για το πώς θα τραβήξεις την καλύτερη φωτογραφία εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=aJCe2-80HYs

  • Διάρκεια διαγωνισµού: 1-25 Σεπτεµβρίου

Πάρε μέρος τώρα! ( https://apps.facebook.com/cuxrbaom)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ