MARKET

Το πρώτο παγκόσμιο "Whisky Barrel Hunt" έρχεται και στην Ελλάδα

Το πρώτο παγκόσμιο "Whisky Barrel Hunt" έρχεται και στην Ελλάδα

To Jack Daniel’s γιορτάζει 150 χρόνια από τη δημιουργία του αποστακτηρίου του και χαρίζει μοναδικά, συλλεκτικά δώρα!

Το αποστακτήριο του Jack Daniel, το παλαιότερο καταγεγραμμένο αποστακτήριο στις Η.Π.Α, συμπληρώνει φέτος 150 χρόνια από την ίδρυσή του και το γιορτάζει με τον παγκόσμιο διαγωνισμό Jack Daniel’s Barrel Hunt, ένα «κυνήγι θησαυρού» που ενώνει τους φίλους του Jack σε όλο τον κόσμο!

Έχοντας ήδη επισκεφθεί περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, το Jack Daniel’s Barrel Hunt ξεκινά τον Σεπτέμβριο και στην Ελλάδα, προσκαλώντας μας να συμμετέχουμε στο πιο διασκεδαστικό «κυνήγι» κρυμμένων βαρελιών για να κερδίσουμε μοναδικά, χειροποίητα δώρα!

Πώς θα ανακαλύψεις τα Κρυμμένα Βαρέλια;

Όχι ένα, αλλά τρία θα είναι τα βαρέλια Jack Daniel’s που θα «κρυφτούν» αντίστοιχα σε τρία ιστορικά, κεντρικά σημεία σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη για τρεις συνεχόμενες Παρασκευές, από τις 16/9 έως και τις 30/9!

Το πρώτο παγκόσμιο "Whisky Barrel Hunt" έρχεται και στην Ελλάδα

Αν θέλεις να είσαι ο πρώτος που θα τα ανακαλύψει, τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις την επίσημη σελίδα του Jack Daniel’ s στο Facebook , καθώς εκεί θα δίνονται κάθε Παρασκευή τα στοιχεία για να βρεις τη μυστική τοποθεσία και με τον κωδικό να διεκδικήσεις το αυθεντικό βαρέλι Jack Daniel’s και το περιεχόμενο του!

Νικητές θα είναι αυτοί που θα ανακαλύψουν πρώτοι τα Βαρέλια στα κρυμμένα σημεία, θα τα αγγίξουν και θα δώσουν το σωστό κωδικό για να τα …ανοίξουν!

Μεγάλα Jack Daniel’s δώρα!

Μεγάλο δώρο του Jack Daniel’s Barrel Hunt δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το ίδιο το χειροποίητο Βαρέλι, που έρχεται κατευθείαν από το ιστορικό αποστακτήριο και αποτελεί το κλειδί της δημιουργίας του Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, καθώς διαμορφώνει 100% το κεχριμπαρένιο χρώμα του και 80% της γεύσης του!

Εκτός από το Βαρέλι, τους νικητές περιμένουν και άλλα μοναδικά, συλλεκτικά δώρα μεγάλης αξίας!

Το πρώτο παγκόσμιο "Whisky Barrel Hunt" έρχεται και στην Ελλάδα

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στη σελίδα Jack Daniel’s στο Facebook γιατί το «κυνήγι» ξεκινά και στην Ελλάδα!

#Jacks150 #JackDaniels

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το “ Jack Daniel’s Barrel Hunt”, επίσημους κανόνες & κανονισμούς και λεπτομέρειες για τις «μυστικές» τοποθεσίες και τις ημέρες, επισκεφτείτε τη σελίδα www.jackdanielsbarrelhunt.com

Για να μάθετε τα πάντα γύρω από το Jack Daniel’s και την 150 επέτειο του αποστακτηρίου, μπείτε εδώ: www.jackdaniels.com

Ακολουθήστε το Jack:

Facebook page:

Jack Daniel’s Greece

Instagram:

Jackdaniel’s_greece

Σχετικά με το Jack Daniel’s:

Το αποστακτήριο του Jack Daniel είναι το παλαιότερο καταγεγραμμένο αποστακτήριο των Η.Π.Α. Από το 1866 μέχρι σήμερα κάθε σταγόνα του προϊόντος παράγεται με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο, για να δώσει το πλούσιο κεχριμπαρένιο χρώμα, τη βαθιά γεύση καραμέλας, βανίλιας και ξύλου που χαρακτηρίζει το αυθεντικό αυτό whiskey.

Το πρώτο παγκόσμιο "Whisky Barrel Hunt" έρχεται και στην Ελλάδα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ