MARKET

Το πρώτο μουντιάλ χωρίς … δάκρυα

:biggrin:A group of four adult male friends are shocked while watching extremely realistic Soccer game on TV. They are sitting on a sofa in the modern living room faced to a real stadium with players instead of the front wall. It is evening outside the window.
:biggrin:A group of four adult male friends are shocked while watching extremely realistic Soccer game on TV. They are sitting on a sofa in the modern living room faced to a real stadium with players instead of the front wall. It is evening outside the window. GETTY IMAGES

Σχεδόν. Γιατί, έστω και μεταφορικά, μέχρι τώρα θα έχεις «κλάψει» αρκετά για τις ομάδες που πίστευες ότι θα συνέχιζες να βλέπεις στις επόμενες φάσεις του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Μπορεί πάλι, τα δάκρυα να ξεκίνησαν νωρίτερα. Μαζί με αυτά του Πίρλο για τον αποκλεισμό της Ιταλίας, ή ακόμα και της Ολλανδίας, από την τελική φάση του σπουδαιότερου ποδοσφαιρικού γεγονότος του δεύτερου μισού της δεκαετίας μας.

Διαφορετικά, είναι πιθανό να είναι δάκρυα χαράς για την τόση μπάλα που θα δεις σε ένα μόλις μήνα! Ποδοσφαιρική απόλαυση που αν την μετρήσεις λεπτό προς λεπτό αθροίζει συνολικά τα 5.760’ ή τις 96 ώρες μπάλας, χωρίς μάλιστα να συνυπολογίσουμε παρατάσεις, πέναλτι και καθυστερήσεις.

Τόσο πολύ ποδόσφαιρο που από κάποιο σημείο και μετά σίγουρα θα… δακρύσεις. Όχι από ενθουσιασμό ή απογοήτευση για τα αποτελέσματα, αλλά από την πολύωρη εστίαση των ματιών στην οθόνη. Όχι μόνο στην τηλεοπτική, καθώς ήδη το μουντιάλ του 2018 καταγράφεται ως το πρώτο multi screen του είδους, με τους απανταχού θεατές να παρακολουθούν τους αγώνες και μέσω άλλων συσκευών όπως tablet, υπολογιστές ή ακόμα και smartphones, συχνά εκτελώντας και άλλες εργασίες. Στο πλαίσιο που επιβάλει ο μοντέρνος τρόπος ζωής, εργασίας και επικοινωνίας, με επίκεντρο διάφορες συσκευές – οθόνες οι οποίες μετά από πολύωρη χρήση μπορεί να προκαλέσουν την «ψηφιακή κόπωση» των ματιών.

Ειδικά για αυτούς, η ACUVUE®, στο πλαίσιο της διαρκούς τεχνολογικής εξέλιξης, παρουσίασε πρόσφατα τους φακούς ACUVUE® OASYS 1-DAY ανατρέποντας τα δεδομένα στην καθημερινότητα όσων φορούν φακούς επαφής.

Απαντώντας στις ανάγκες της σύγχρονης ζωής και εργασίας, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται η συνεχής χρήση οθονών, οι ACUVUE® OASYS 1-DAY με Τεχνολογία HydraLuxe™,φακοί επαφής ημερήσιας αντικατάστασης σιλικόνης-υδρογέλης, έρχονται να απαντήσουν στα ζητούμενα όσων θέλουν η όρασή τους να μπορεί να συμβαδίζει με την πολυάσχολη καθημερινότητά τους. Οι φακοί επαφής ACUVUE® ενσωματώνουν ένα παράγοντα διαβροχής μέσα στο υλικό του φακού, που παραμένει στο φακό κατά την διάρκεια της ημέρας, διατηρώντας τα μάτια άνετα και χωρίς την αίσθηση κούρασης.

Shot of a tired young businessman working late in an office with adhesive notes covering his eyes
Shot of a tired young businessman working late in an office with adhesive notes covering his eyes GETTY IMAGES

Απαλλάσσοντας από την ανάγκη της καθημερινής φροντίδας, οι φακοί επαφής ACUVUE® OASYS 1-DAY συνδυάζουν εξαιρετική απόδοση -ακόμη και στις πιο απαιτητικές μέρες παρέχοντας αίσθηση άνεσης μέχρι το τέλος της ημέρας, ανεξαρτήτως του τί αποτέλεσμα έφερε η ομάδα που προτιμάς.

Ασχέτως του ποιος θα είναι ο τελικός νικητής του Παγκόσμιου Κυπέλλου ποδοσφαίρου, η ACUVUE® πέτυχε με τους ACUVUE® OASYS 1-DAY την πιο σημαντική νίκη προς όφελος όλων όσων η σύγχρονη καθημερινότητα συνδυάζει τις υψηλές απαιτήσεις με τις πολυάριθμες δραστηριότητες, ενώ οι ίδιοι θέλουν να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα που συνεπάγεται η χρήση φακών επαφής.

Πλεονεκτήματα των φακών επαφής ACUVUE® της Johnson & Johnson που για το επόμενο χρονικό διάστημα μπορεί να διαπιστώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος απλά και δωρεάν, στο κατάστημα οπτικών που τον ή την εξυπηρετεί. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα στο acuvue.gr.

Το πρώτο μουντιάλ χωρίς … δάκρυα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ